Nykyään kuka tahansa voi olla sulautettujen ja robotiikkasovellusten toteuttaja!

Nykyään kuka tahansa voi olla sulautettujen ja robotiikkasovellusten toteuttaja!

  • Comments 1
  • Likes


Tervetuloa Windows Embedded Tour 2008 -seminaariin tiistaina 18.11.2008 klo 9:00-14:30 Teknilliseen korkeakouluun, Espoon Otaniemeen (Otaniementie 17, TUAS-talo).

Tapahtuma on suunnattu kaikille tämän päivän sulautetun ja robotiikkaohjelmoinnin mahdollisuuksista kiinnostuneille teollisuudessa tai tutkimus/opetusrintamalla.


Tässä ainutlaatuisessa, englanninkielisessä seminaarissa osallistujat saavat kansainvälisten huippuosaajien avustuksella annoksen viimeisintä tietoutta teollisuudessa käytettävistä sulautettujen ja robotiikkasovellusten innovaatioista ja mahdollisuuksista. Sulautettuja ratkaisuja löytyy myös läheltä; autoista, henkilökohtaisista navigaattoreista, musiikkisoittimista ja jopa set-top box:eista kotoa.

Seminaari antaa kuulijoille myös mielenkiintoisen mahdollisuuden ymmärtää, miten sulautettujen sovellusten toteutukset ovat nykyään huomattavasti helpompia toteuttaa kun asioihin päästään helposti kiinni ja ympäristöt hallittuja.

Seminaari käsittelee Microsoft® .NET Micro Framework:ia, Microsoft® Robotics Developer Studio 2008:ta sekä opetuksen ja teollisuuden mahdollisuuksia nykyisessä ja tulevissa opetus- ja teollisuusympäristöissä.

Seminaari on maksuton mutta vaatii ennakkorekisteröitymisen.
Huomioithan että seminaari on englanninkielinen.

Paikkoja rajoitetusti joten ilmoittauduthan pikaisesti täällä

Ilmoittautumissivuilla lisätietoja myös päivän kansainvälisistä huippupuhujista.

Tervetuloa!

Tanja

Your comment has been posted.   Close
Thank you, your comment requires moderation so it may take a while to appear.   Close
Leave a Comment