Tervetuloa suoraan lähetykseen - nyt tutustutaan Internet Explorer 8:aan!

Tervetuloa suoraan lähetykseen - nyt tutustutaan Internet Explorer 8:aan!

  • Comments 1
  • Likes

Uusi Internet Explorer on tuloillaan. Internet Explorer 8 ei ole pelkkä versiopäivitys vaan uusi selain, jonka lähin yhteys edeltäjiinsä on nimi. Jos webbisurffailu on sinulle tärkeää, kutsumme sinut tiistaina 14.10.2008 kello 9-12 pidettävään TechNet TV Live -lähetykseen, jossa kerromme yksityiskohtaisesti uudesta selaimesta.
Mukaan pääset tästä.

Internetin käyttäjänä löydät Internet Explorer 8:sta lukuisia yksityiskohtia, jotka tekevät selaimen päivittäisestä käytöstä aiempaa vaivattomampaa. Uusi osoitekenttä historiatoimintoineen laukaisee sinut liikkeelle helpommin, parannettu Zoom-toiminto on herkkua modernien Ultra Mobile PC -koneiden käyttäjille, välilehtien ryhmittely tapahtuu aiempaa älykkäämmin ja värikkäämmin, suosikkien ja historian hallinta on helpompaa, haku sivun sisällä on uusittu kokonaan ja jopa Back-toimintoa on parannettu.

Lisäksi selaimen arkkitehtuuri on uusittu kokonaan. Jokainen välilehti on oma prosessinsa ja tietoturvarajansa, JavaScript-suorituskykyä on parannettu (AJAX..) ja renderöintimoottori on uusittu tukemaan moderneja Internet-standardeja.

Käytettävyyden parannukset on viimeistelty pikakiihdyttimillä ja verkkoviipaleilla sekä näpäkällä RSS-lukimella. Internet Explorerin käyttäjien yksityisyyttä ja turvallisuutta on ajateltu niin selaimen arkkitehtuurissa, oletusasetuksissa kuin käyttäjälle tarjolla olevassa erityisessä yksityisyystilassa.

TechNet-päivän aikana kerromme lisäksi, miten Suomi on ollut erityisasemassa IE8:n testauksessa, miten IE:tä on testattu ja mitä löydetty. Kerromme myös standardeista, yksityisyydestä sekä IE8:n käyttöönotosta ja keskitetystä hallinnasta.

Suorassa lähetyksessä ovat puhumassa Kimmo Bergius, Patrick Dormischian, Jukka Veräväinen ja Janne Pohjala. Osallistumalla itse suoraan lähetykseen voit kertoa mielipiteesi ja tehdä kysymyksiä.

Makupaloja asioista, joita tulemme käsittelemään lähetyksen aikana tarkemmin ja teknisesti yksityiskohtaisemmin tästä.

Tervetuloa mukaan! Katso tarkempi agenda ja ilmoittaudu mukaan tästä

Janne ja Tanja 

 

Comments
  • Great to see that this has taken placa

Your comment has been posted.   Close
Thank you, your comment requires moderation so it may take a while to appear.   Close
Leave a Comment