May, 2012

Posts
  • Region Syddanmark – historisk stort hospitalsbyggeri styres med it

    Planlagte hospitalsbyggerier for 10 milliarder i Aabenraa, Esbjerg, Kolding og Odense, hvor et nyt super-universitetshospital bliver et af Danmarkshistoriens største byggeprojekter. Det er hverdagen for Region Syddanmark 8-10 år frem. Og dét stiller ekstraordinære krav til organisationens evne til at forecaste og styre økonomi og leverandører. Styregruppeformand Johan Meyer, der er afdelingschef for økonomi, regnskab og finans i Region Syddanmark, forklarer: ”Staten kræver hyppige rapporteringer, og samtidig skal vi kunne dokumentere en høj grad af intern controlling. Dét kræver god forecasting at styre så store byggeprojekter så præcist, som det forlanges. Derfor havde vi brug for at kunne trække rapporter med nøgletal fra vores økonomisystem – Microsoft Dynamics AX (Prisme) – og præsentere disse, og andre informationer, via et centralt sted for byggerådgivere og interne projektdeltagere.”

  • Dansk kultur til hele verden med Windows Server 2008

    Det Danske Kulturinstitut er med, når ambassadørerne ser kunst fra Christiania, Nephew sætter strøm til forstærkeren i Kina og dansk arkitektur vises frem i Skt. Petersborg.

    Men trods repræsentation i ti lande – og en aktivitetsliste længere end smørrebrødsseddelen på en københavnsk frokostrestaurant – har den selvejende institution kun knap 40 ansatte til at formidle kulturudveksling mellem Danmark og udlandet.

    Læs hele casen her