Du kan nu købe Microsoft Windows Phone gennem SKI-aftalen hos Atea.

Nokia Lumia 800 med Windows Phone styresystem. Med en Windows Phone får virksomheder og organisationer, der allerede har en it-infrastruktur fra Microsoft, boostet deres it-investering. Værktøjer som SharePoint, Exchange, Lync og Office kan bruges aktivt på Windows Phone – man kan producere indhold direkte fra telefonen og skal ikke, som det er tilfældet på mange telefoner i dag, nøjes med en reader-funktion. Med fx Lumia 800 kan medarbejderne tilgå organisationens it-værktøjer direkte fra telefonen. Det gør det muligt at arbejde effektivt fra sin telefon, og det gavner produktiviteten for alle.

Management af medarbejdernes mobiltelefoner
De mange mærker af telefoner på markedet med vidt forskellige klient-versioner af Exchange har gjort, at medarbejderne helt ubevidst kan omgå virksomhedens sikkerhedspolitik. På Nokia Lumia 800 med Windows Phone er der en Office-klient installeret, der taler sammen med resten af virksomhedens it-platform, og som overholder sikkerhedspolitikken. Det giver it afdelingen mulighed for at administrere porteføljen af telefoner på en sikker måde, der ikke sætter begrænsninger for medarbejderne i deres daglige brug. Når telefonerne er godt administreret, betyder det mindre support.

Udvikling af Apps til Windows Phone
Både for organisationens kunder og borgere samt for medarbejderne i deres arbejde, kan der være behov for at klare visse opgaver når man er på farten. Eksempelvis time registrering, opgaveløsning i felten og andre former for statusopdateringer direkte til et internt system. Dette kan muliggøres via de mange apps man kan udvikle til smartphones.

Har du brug for information omkring hvorledes man udvikler Apps til netop Windows Phone, da tag fat i din account manager hos Microsoft (tlf 4489 0100) og han/hun kan hjælpe dig videre.

 

LÆS MERE OG FÅ INSPIRATION:

Lync: Lync til mobilen & Kom godt i gang med Lync Mobile

Windows Phone: Windows Phone – Nokia Lumia 800 & Windows Phone fra Microsoft

Produktivitet: Danskerne har taget det nye arbejdsliv til sig & Mobile arbejdspladser

Information fra SKI om rammeaftaler:
Når du køber gennem en SKI-aftale, behøver din organisation ikke selv at gennemføre et EU-udbud. Det er allerede sket, idet alle SKI´s aftaler er etableret i overensstemmelse med de EU-direktiver og procedurer, der gælder for større offentlige indkøb af varer og tjenesteydelser. web