Essens Erhverv

Posts
 • Helly Hansen får stabilitet og sparer kostbar rejsetid

  Med Office 365 har Helly Hansen vekslet omfattende mail- og telefonproblemer til stabil drift og konstant adgang til mail, uanset hvor de ansatte måtte befinde sig på kloden. Det giver samtidig it-afdelingen langt mere tid til at udvikle nye løsninger og services, fordi man ikke konstant skal løse systemproblemer. Samtidig har Lync givet de ansatte smag for videomøder, hvilket sparer tid og penge til rejser. 

 • To IT-folk sikrer millioner af varme pizzaer fra Domino’s

  Hvis bestillingssystemet går ned i en af butikkerne hos Domino’s Pizza, mister indehaveren let en tredjedel af dagens omsætning. Så der var god økonomi og massive fordele ved at skifte et ustabilt system baseret på lokale servere ud med virtualiserede maskiner på Hyper-V. Faktisk fungerer løsningen så godt, at blot to personer i dag kan styre 15.000 virtuelle maskiner – og antallet af fejl, servicekald og nedbrud er faldet dramatisk.

 • Big Data rummer stort potentiale blandt danske virksomheder

  Nye undersøgelser fra EU og Erhvervsstyrelsen viser, at Big Data spås en stor fremtid blandt danske virksomheder. Og man behøver ikke længere lave store nye investeringer i datacenter samt front-end løsninger, for at få indsigt i nye og gamle data.

 • Offentlig styrelse får selvbetjenings-BI-løsning

  Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme har behov for et centralt miljø til udvikling og vedligeholdelse af rapportering til alle interessenter i organisationen. Løsningen skal være let tilgængelig og brugerstyret, og selvbetjening skal optimeres, så medarbejderne nemt selv kan foretage rapportering og ledelsen hurtigt kan skabe sig overblik over forretningen. Styrelsen har således fået en BI-platform bestående af Microsoft SharePoint og SQL 2012, som er implementeret af BI-eksperten Rehfeld.

 • Ny spændende version af Microsoft Dynamics AX 2012 på vej - Deltag i Online Launch Event den 10. april kl. 16

  Hør hvordan andre virksomheder oplever vækst ved at differentiere sig fra konkurrenterne ved at have en ERP-løsning, der støtter virksomhedens forretningskritiske beslutninger. Førende mærkevareleverandører fortæller, hvordan de bruger den nye Microsoft Dynamics AX 2012 R3 til at give fantastiske kundeoplevelser hele tiden. Nyhederne i AX 2012 R3 er bl.a. ny funktionalitet inden for Warehouse og Transportation Management, Retail/POS, Management rapporter.

 • Danmarks Miljøportal fik langt mere plads til udvikling

  Med Windows Azure har Danmarks Miljøportal været i stand til at frigøre så mange ressourcer, at man har fået bedre muligheder for at udvikle nye tjenester og services til gavn for bl.a. stat, regioner og kommuner – endda i en periode med mindskede budgetter. Det skyldes primært lavere omkostninger til storage, øget fleksibilitet og langt mindre administration.

 • Fra Unified Communications til Universal Communications

  På den årlige Lync-konference, som netop er blevet afholdt i Las Vegas, præsenterede Microsoft en ny vision for fremtidens kommunikation – nemlig Universal Communications. Se hvordan den vision gavner din arbejdsplads, og læs om de vigtigste nyheder inden for Lync, Skype og Exchange her.

 • Nu ophører Windows XP support

  Det kan være svært at overskue og afsætte ressourcer til at opgradere it-systemer. Men faktum er, at support og opdateringer til Windows XP ophører fra den 8. april 2014. Derfor bør alle virksomheder og offentlige instanser opgradere til Windows 8.1 hurtigst muligt. Læs her hvordan I nemmest kommer igennem opgraderingen til en moderne, produktiv og ikke mindst sikker it-platform.  

 • Nye Dynamics-værktøjer optimerer marketingkampagner, kundeservice og udnytter sociale medier

  Tænk hvis vi kunne nå vores kunder bedre gennem mere målrettede markedsføringskampagner, yde bedre kundeservice ved at møde kunderne hurtigt og effektivt på de sociale platforme, og samtidig forstå vores kunders reaktioner på produkter og brands ved at lytte. Nye værktøjer fra Dynamics CRM gør dette muligt.  

 • Red Barnet styrker internationalt samarbejde med Office 365

  Red Barnet i Danmark er en del af den verdensomspændende organisation Save the Children International, der opererer og samarbejder på tværs af 120 lande. For at optimere kommunikation og samarbejde på tværs af landegrænser, har Red Barnet udarbejdet en vision for at skabe en digital arbejdsplads. Børnerettighedsorganisationen har derfor fået Office 365 med mail, dokumenthåndtering, intranet og chat, der giver nemmere adgang til kollegaer, dokumentdeling og mere effektiv kommunikation. 

 • Legetøjskoncern øger produktiviteten med Windows 8.1

  Den danske legetøjskoncern TOP-TOY, der indkøber og distribuerer legetøj til butikskæderne BR og TOYS”R”US, har udskiftet Windows XP med Windows 8.1. Højere produktivitet, bedre performance på pc’er og et standardbaseret moderne system er blandt de vigtigste begrundelser for TOP-TOYs opgradering. TOP-TOY har nu fået en fremtidssikret platform, hvor alle medarbejdere kan arbejde mere simpelt og produktivt på den nyeste teknologi. 

 • Byg hurtigt flotte Windows 8-apps – uden at kode en eneste linje

  Et nyt og gratis Microsoft-værktøj kaldet ”Project Siena” – gør det nemmere end nogensinde før at udvikle flotte basale forretningsapplikationer, også for dem der aldrig har kodet så meget som en eneste linje i deres liv. Project Siena er desuden et ekstremt velegnet værktøj, hvis man vil lave fungerende skitser, der viser virksomhedens udviklere præcis, hvilken applikation eller service der er behov for.

 • Ny SCSM erfa-gruppe for it-beslutningstagere

  Vær med fra start, når Coretech, Microsoft og solvo it slår dørene op for en helt ny erfa-gruppe om Microsoft System Center Service Manager (SCSM).
  Du får inputs til at øge forretningsværdien i din SCSM-løsning, og hører om de sidste nye trends fra oplægsholdere, der brænder for produktet.
  Du får også mulighed for at udveksle erfaringer om SCSM med andre it-folk, der allerede bruger SCSM - eller overvejer at gøre det.

 • Ny CEO for Microsoft

  Den 4. februar udnævnte Microsofts bestyrelse Satya Nadella som ny Chief Executive Officer. Satya Nadella påtager sig rollen med øjeblikkelig virkning og afløser dermed tidligere CEO Steve Ballmer. Satya Nadella har en lang karriere i Microsoft bag sig, senest med ansvaret for selskabets Cloud & Enterprise Group, som er blandt Microsofts hurtigst voksende divisioner.    

 • Dansk Supermarked styrker forretningen med tablets

  Hos Dansk Supermarked fremmer man engagement fra cheferne, ved at udstyre dem med Windows 8 tablets og dermed frigøre dem fra kontorene. I stedet for at sidde bag skrivebordene er cheferne nu synlige på gulvet og i daglig dialog med både medarbejdere og kunder. Tablets reducerer ligeledes Dansk Supermarkeds papirbaserede arbejdsgange og mindsker dermed administration. Læs mere om Dansk Supermarked og andre danske virksomheders brug af tablets i HPs hvidbog, som også beskriver fordele ved Windows 8 tablets til forretningsbrug. Hvidbogen beskriver ligeledes, hvordan virksomheder kan få direkte adgang til egne forretningsapplikationer og standardprogrammer i tablets, der både øger mobilitet og frihed. Læs hvidbogen her

 • Syd Energi vil give Sønderjylland fiber med nyt projekt- og økonomistyringssystem

  Syd Energi (SE) har et mål om at dække 97 procent af Sønderjylland med fiber inden 2016 og tilbyde fiber til alle husholdninger i regionen. Tidligere benyttede energiselskabet papirbaserede processer til projektstyring og håndtering af underleverandører, hvilket resulterede i stor administrationsbyrde, lange processer og unødvendige fejl. SE har i samarbejde med Itera udviklet et system til at optimere arbejdsprocesser og styring af entreprenører og underleverandører, som betyder, medarbejdere, ledelse og leverandører nu får digitaliseret workflow og nem administration. 

 • Nye Windows 8.1 forretningsapps og ultrabooks til at kickstarte året

  I dette nummer af Essens sætter vi fokus på forretningsapps til Windows 8.1 pc’er, tablets og smartphones, som kan styrke præsentation, kommunikation og samarbejde i din virksomhed i det nye år. Apps’ene er især velegnede til medarbejderne, der arbejder på farten. Derudover kan du opleve den nyeste Windows 8.1 ultrabook fra Lenovo, tablet fra ASUS og arbejds-pc fra Dell, som er både elegante, lette og multifunktionelle. Alle enheder er ideelle til mobile medarbejdere og besidder særlige funktioner til erhvervsbrug.  

 • Nye pc’er og tablets på vej til danske brugere

  På årets største forbrugerelektronikmesse, Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas, løftede Microsofts OEM-partnere sløret for en række nye Windows-enheder, som danske forbrugere - men bestemt også arbejdspladser -  kan se frem til i 2014. Nye Windows 8.1 pc’er og tablets samt applikationer og services giver brugerne nye oplevelser og øger perspektivet for at arbejde mobilt. 

 • Præcis prisstyring og personlig service i global møbelkæde

  Microsoft Dynamics AX gør det langt nemmere for BoConcepts at styre og sætte præcis de rigtige priser, der gør kædens produkter attraktive for kunderne i hver af de mere end 60 lande, hvor kæden er repræsenteret. Samtidig bruger BoConcept Microsoft Dynamics CRM til at give hver enkelt kunde et personligt overblik over de produkter, kunden kunne være interesseret i – og til at sikre en optimal dialog med butikkerne.

 • Surface tablets styrker indlæring hos Firebrand training

  Firebrand Training udbyder intensive uddannelsesforløb, hvor medarbejdere bor på stedet, mens kurset løber af stablen. Tidligere brugte Firebrand store, tykke undervisningsmaterialer, der var dyre og både krævede transport til kursussteder og opbevaring. Træningseksperten ønskede i stedet at skifte til digitale undervisningsmaterialer og har investeret i 200 Surface tablets og en Windows 8 app med materialer til de studerende på kurserne. Gevinsten for de studerende er en mere personlig undervisningsoplevelse samt mulighed for at tilgå undervisningsmaterialer og noter både før, under og efter uddannelsesforløbet.

 • Microsoft til virksomheder – mød os på Facebook

  På denne danske Facebook side finder du de seneste nyheder fra Microsoft. Bliv inviteret til events og konferencer, find links til artikler, blogindlæg, videoer og masser af andet relevant indhold fra Microsoft til virksomheder. Store som små.

 • Big data til Office-brugere

  Man behøver ikke længere være storkunde med etablerede datacenter-løsninger for at få glæde af moderne business intelligence i sin virksomhed. Fra starten af 2014 kan Office 365-kunder nemlig få direkte adgang til mange slags dataset – store som små, struktureret som ustruktureret - med Microsoft Power BI, som er en big data-løsning, baseret på Excel og Office 365.

 • BI Konsulentuddannelse - nyt hold starter op i februar 2014

  Står I overfor at skulle ansætte nye BI konsulenter, har vi en BI uddannelse, der, i kombination med det praktiske arbejde hos jer, klæder dem på til jobbet. Forløbet er målrettet de opgaver, som en Business Intelligence konsulent typisk håndterer i dagligdagen. Det er endvidere tilpasset certificeringen Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) på SQL Server 2012. Uddannelsen strækker sig over 20 kursusdage fordelt over 4 måneder. På den måde opnår deltagerne den optimale indlæring via en vekslen mellem kursus, praktiske opgaver i virksomheden samt selvstudie. Læs alt om BI Konsulent-uddannelsen, pris, datoer og indhold her.
 • Kom til Dynamics-konference i Atlanta

  Convergence i Atlanta finder sted blot tre måneder efter, at den europæiske Convergence-konference er løbet af stablen i Barcelona. Her var 100 danske kunder, partnere og analytikere samlet for at vidensdele og blive inspireret af cases om, hvordan man optimerer sin forretning. Convergence i Atlanta vil gå i dybden med nyhederne, der blev præsenteret i Barcelona, og desuden byde på nyheder, som næste version af Dynamics AX og innovative kundecases. De største nyheder du kan forvente uddybet på Convergence i Atlanta er: Tilgængeligheden af Microsoft CRM 2013, der indeholder nye sociale funktioner og integrerer med Yammer, Lync og Skype, så den samlede brugeroplevelse forstærkes, og kommunikation med kunderelationer bliver nemmere. Dertil kommer nye skræddersyede skabeloner til forskellige industrier, så man nemmere kan styre sin pipeline og forbedre resultater. Den nye Dynamics CRM er nu tilgængelig...
 • TechEd og MMS – spar 300$ på indgangen

  I år samles TechEd og MMS til en stor konference på TechEd i Nord Amerika. Traditionelt har ca. 200 danskere deltaget på hver af de 2 konferencer, vi håber med sammenlægningen at konferencen nu vil appelere til endnu flere og at du vil deltage. TechEd er Microsoft største årlige konference for IT kyndige. Her kan du få de seneste nyheder, trends og dyb teknisk indsigt. Køber du billetten inden nytår sparer du desuden 300$. Vi anbefaler at du booker Hilton eller Four Seasons da disse hoteller ligger tæt på konference centret. Når vi kommer tættere på tidspunktet for konferencen vil Microsoft Danmark sende yderligere informationer ud til de danske deltagere. Registrering til konferencen foregår her: http://northamerica.msteched.com Vi håber på at se dig. Mvh Ken Hyld