Essens Erhverv

Posts
 • Blog posts er flyttet til Microsoft Enterpriseportalen for organisationer og virksomheder

  Vi har flyttet de fleste blog posts og opdaterer ikke længere denne blog. Alle indlæg på dansk kan fremover findes på flg. sider: Blog: ERHVERV og tips/trick, samt nyheder findes her: http://www.microsoft.com/enterprise/da-dk/enterprise-blog/erhverv.aspx#fbid=RF0GgNq_RUw Blog: OFFENTLIGE cases og nyheder findes her: http://www.microsoft.com/enterprise/da-dk/enterprise-blog/public.aspx#fbid=RF0GgNq_RUw Website: cases - temaartikler - tendenser - og resume fra bloggen findes her på ENTERPRISE portalen: http://www.microsoft.com/enterprise/da-dk/default.aspx#fbid=RF0GgNq_RUw Vi glæder os til at møde dig på den nye portal ! Venlig hilsen Microsoft Danmark - Enterprise Marketing
 • Moderne kommunikationsplatform løfter samarbejdet i global koncern

  Med Microsoft Lync har den globale GEA Group opnået betydelige økonomiske besparelser på både rejsekonto, drift og tidsforbrug for over 20.000 medarbejdere og på tværs af mere end 400 lokationer.

 • Danske Fragtmænd går i skyen efter forretningsgevinster og optimeret samarbejde

  Førende logistiskvirksomhed vælger komplet cloudplatform fra Microsoft og får bl.a. overblik over projektporteføljen samt betydelige besparelser på drift og licenser. Løsningen letter samarbejde og giver it-afdelingen markante besparelser på drift og administration. Samtidig oplever brugerne, at de er rykket til et bedre og mere brugervenligt system.

 • Opdatering til Dynamics AX 2012 giver virksomheder ERP i skyen og på mobile enheder

  Dynamics AX 2012 R3 er nu tilgængelig globalt. Det betyder, at danske ERP-brugere nu kan få glæde af nye funktioner inden for mobile applikationer og understøttelse i skyen. Derudover får transport- og logistiksektoren ny indsigt i forsyningskæden og bedre mulighed for styring af processer.

 • Gratis seminarer gør det nemmere at tage afsked med Windows Server 2003

  Windows Server 2003 har gennem mere end ti år været den foretrukne serverløsning verden over – men nu står den nye generation klar til at tage over i form af Windows Server 2012. Til efteråret afholder Microsoft og vore partnere en række gratis seminarer, der gør det nemt at få overblik over, hvordan I helt præcis griber udskiftningen an.

 • Ny rapport viser stigning i produktivitet og salg med Windows tablets

  Ny Forrester-rapport påviser omkostningsbesparelser og forretningsfordele ved Windows 8 tablets i virksomheder. Markant stigning i produktiviteten og salget samt lavere omkostninger ved indkøb af enheder er blandt de største fordele.  

 • Kom hele vejen rundt om sikkerhed og rettigheder med Enterprise Mobility Suite

  Med Enterprise Mobility Suite samler Microsoft for første gang tre rigtig gode cloudbaserede værktøjer i én pakke, så man let kan sikre virksomhedens dataintegritet, automatisere nulstilling af passwords, implementere AD-baserede gruppepolitikker og meget, meget mere. Med introduktionsprisen sparer man over 30 pct. af, hvad det hidtil har kostet at abonnere på værktøjerne hver især.

 • Global virksomhed bruger skyen som afsæt for nyt forretningsområde

  Microsoft Azure gjorde det muligt for Brüel & Kjær Sound & Vibration Measurement at udvikle et nyt og meget lovende forretningsområde – uden at skulle investere i hardware eller licenser. Azure er ekstremt skalérbar, tilgængelig, kosteffektiv og gør det muligt for Brüel & Kjær at levere en helt ny gruppe innovative produkter og tjenester, der kun kræver minimal etableringsindsats.

 • Office - nu også til iPad®

  Office til iPad® er for nylig annonceret af vores nye CEO Satya Nadella, som på sit første pressemøde præsenterede grundstenen for Microsofts forretning anno 2014: ’Mobile First, Cloud First’. Læs mere om, hvad det betyder for din virksomhed her.

 • Bag om Microsofts transformation

  Microsoft gennemgår i disse år en transformation, der dels handler om at sende stadig hyppigere og mere omfattende produktopdateringer på gaden – dels om at udvikle cloudtjenester og mobile services, så brugere kan arbejde på præcis den mobile enhed, de har lyst til. Men både IT-chefen og partnerne skal stadig kunne følge med, understreger Microsofts danske teknologidirektør.

 • Overvældende succes med kode i børnehøjde

  Børn vil ikke bare spille computer og se film på tabletten, men har også lyst til at udvikle og kode som aldrig før. I påsken var 60 børn endnu engang samlet til en fuldt booket kodecamp hos Microsoft – og på landsplan er interessen enorm. Det fortæller foreningen Coding Pirates, der arrangerer kodeforløb i samarbejde med virksomheder, der gerne vil gøre lidt ekstra for de ansattes børn og lokalsamfundet.

 • Stor revisionsvirksomhed samler data og får nem adgang overalt

  Revisionsvirksomheden Beierholm erstatter krævende, decentral infrastruktur med en enkel, standardbaseret løsning baseret på Windows Server 2012R2, som samler alle data og processer i ét datacenter.

 • Få 1TB lagerplads med OneDrive for Business

  OneDrive for Business er efterfølgeren til SkyDrive Pro og giver nem og billig lagring i skyen for virksomheder, der benytter Office 365 eller SharePoint Online. Fra d. 28. april indeholder OneDrive nye fordele for erhvervskunder.

 • Internet Explorer Enterprise Mode sikrer bedre kompatibilitet

  For virksomhedskunder har vi udgivet Enterprise Mode for Internet Explorer 11 på Windows 7 og Windows 8.1. Denne feature sikrer bedre kompatibilitet for websider, der er udviklet for Internet Explorer 8 og ældre versioner, og gør det samtidig nemmere at immigrere web apps til den nyeste browser.

 • Microsoft beholder lederstatus inden for Data Warehouse og Database Management

  Analysehuset Gartner har netop offentliggjort sin Magic Quadrant over markedet for Data Warehouse og Database Management Systems. Sammen med andre store udbydere, opnår Microsoft igen lederstatus pga. en sammenhængende vision for data management og evnen til at eksekvere ift. kunders behov.  

 • EU’s datatilsyn blåstempler Microsofts indsats på området for cloud-databeskyttelse

  Mange af vores kunder benytter i dag en eller flere af vores cloud-tjenester f.eks. Office 365. I den forbindelse har vi ofte haft en dialog om privacy og databeskyttelse, hvor vi i Danmark bl.a. har kunne pege på den eksisterende vejledning fra det danske Datatilsyn om brug af cloud-tjenester med udgangspunkt i Microsoft Office 365.

 • Nokia Devices & Services nu officielt en del af Microsoft

  Microsofts køb af Nokia Devices & Services er nu officielt gennemført og godkendt af aktionærer og myndigheder. Overtagelsen bringer de to organisationer sammen til ét team, og kunder vil hurtigt opleve fordelene ved en integreret Windows 8.1-platform på tværs af pc’er, smartphones og tablets. Windows Phone passer perfekt ind i virksomhedens eksisterende Windows-økosystem, og den synergi forstærkes med Nokias hardware-enheder. Det betyder, at medarbejdere kan arbejde endnu mere intuitivt, fleksibelt og på tværs af enheder.

 • Windows 8.1 og Windows Phone 8.1 opdateringer klar

  På Microsofts årlige udviklerkonference, BUILD, som netop har fundet sted i San Francisco, har vi offentliggjort nye opdateringer til Windows 8.1 og Windows Phone 8.1. Begge opdateringer byder på forbedringer til gavn for danske virksomheder og offentlige instanser, som vil opleve et endnu mere intuitivt styresystem og bedre muligheder for mobile medarbejdere. 

 • MSDN-abonnenter får Azure uden beregning

  Abonnerer du på MSDN eller MSDN Platforms, kan du som en del af dit abonnement benytte Azure-ydelser for et vist beløb hver måned. Det kan du f.eks. bruge til – på få minutter – at sætte et test- eller udviklingsmiljø op uden at bruge så meget som en krone på hardware. På den måde bliver det nemmere end nogensinde at teste kompatibilitet og skalerbarhed, analysere data eller afprøve, hvor godt en ny mobil back-end fungerer. For blot at nævne enkelte af de utallige måder, Azure allerede bruges i dag.

 • Social, big data og search i Office 365

  På SharePoint-konferencen, der netop har fundet sted i Las Vegas, præsenterede vi nye oplevelser, der vil styrke samarbejde og kommunikation på fremtidens arbejdsplads. Nye sociale funktioner, big data og søgemuligheder til Office 365 samt nye udviklingsværktøjer til mobile løsninger, browsere og Office-enheder, er blandt nyhederne.

 • Nye forretningsapps og devices: Lær at lave din egen Windows 8 app

  Du behøver ikke have teknisk indsigt for at udvikle en app til din Windows 8 pc, tablet eller Windows Phone. Microsoft har netop lanceret et værktøj, der gør det nemt selv at udvikle apps. I dette nummer af Essens ser vi nærmere på de nyeste forretningsapps og devices, der kan gavne din virksomhed og gøre dine medarbejdere mere produktive. Mød også Nokias første tablet samt seneste tablets fra Lenovo og Panasonic, der gør arbejde på farten nemmere og sjovere.  

 • Teknologi gør os stærkere

  Hvad er teknologi? Og hvad kan vi egentlig udrette med teknologi? Teknologi kan i dag bringe os tættere sammen og gøre verden mindre. Teknologi kan give helt nye muligheder for mennesker med en sygdom, som ellers havde mistet håbet. Teknologi kan give stemme til folk uden stemme,  kommunikation til mennesker uden hørelse og bevægelse til mennesker, der ikke kan bevæge sig.

 • Enkel BI giver helt ny indsigt i data og forretning

  Power BI til Office 365 gør det supernemt at overskue, samkøre og visualisere store datamængder fra hele organisationen. Det er ganske enkelt Business Intelligence, der fungerer – uanset om man er Excel-ekspert eller ej – og som gør det muligt at danne sig et enestående overblik. Ikke bare med grafer og kurver, men også betragtet geografisk eller hvordan man nu har lyst. Og det hele kan foregå i skyen, så det er nemt at dele indsigten med kollegerne, uanset om de sidder ved skrivebordet eller hos en kunde.

 • Store muligheder når Windows Server 2003 skal pensioneres

  Mellem 75.000 og 100.000 danske servere kører stadig Windows Server 2003. Men til juli næste år lukker supporten til det aldrende system, og der kommer ikke flere patches eller sikkerhedsopdateringer. Så det er en god idé at forberede skiftet til Windows Server 2012 R2 og få overblik over de massive forretningsmæssige fordele, der er i vente. 

 • Analyse af Big Data bag forberedelserne til fremtidens el-net

  Et af landets største energiselskaber – SEAS-NVE – undersøger, hvordan SQL Server 2014 og ekstraordinært effektiv udnyttelse af tilgængelig hukommelse kan være med til at forberede fremtidens intelligente el-net. Det sker bl.a. ved at optimere behandlingen af store datamængder fra 380.000 elkunder i timen – uden behov for ekstra hardware eller systemkapacitet. Systemet kører direkte i Windows Azure, så man frit kan prøve nye funktioner med begrænsede investeringer og uden at forstyrre eksisterende drift.