Essens Erhverv

Posts
 • Det næste front af Cloud Computing er her

  Verden bevæger sig hele tiden, og både i Danmark og globalt set rykker virksomheder konstant rundt. Det gør virksomhedernes udfordringer større og langt mere komplekse. Dine kunders og virksomheden omverdens krav til fleksibilitet og on-everything-everywhere-on-demand bliver konstant større. Dine medarbejdere vil have konstant adgang til brugbar data – uanset hvilken device, de tilgår data på. Findes data i ”skyen”, kan den bruges aktivt på brugernes præmisser.

 • Større fleksibilitet og bedre samarbejde hos B&O med Office Communications Server

  Microsoft-baseret kommunikationsløsning sikrer bedre udnyttelse af ressourcerne hos Bang & Olufsen og giver kontante besparelser på både telefoni- og rejsebudgettet. Dette skyldes ikke mindst nemmere mulighed for alsidigt distancesamarbejde mellem kolleger og med virksomhedens partnere over hele kloden.

 • Hent din software i Microsoft’s nye Online Suite

  Vi har samlet de mest populære forretningsløsninger i en hosted online-udgave, så nu kan du kombinere software og service 100 % efter behov – og få adgang til hele eller dele af Business Productivity Online Suiten. Du tegner abonnement pr. medarbejder, og har via denne aftale altid adgang til den nyeste og mest avancerede software.

 • Store besparelser med Server Virtualization

  Virtualisering af dine fysiske servere er et oplagt valg, når din virksomheds forretningsmæssige udfordringer vokser, og fokus på effektivisering, besparelser og oppetid på it-infrastrukturen øges. Du sparer nemlig både penge, tid, plads, strøm og mindsker CO2-udslippet. Lad Microsoft Services beregne din ROI og guide dig til den bedste løsning.

 • Arbejd i to tidszoner – på én gang

  Nej, Microsoft har ikke introduceret Time Warp i Office 2007. Men til gengæld er det blevet en del mere simpelt at arbejde på tværs af tidszoner i Outlook 2007.

 • Skab fantastiske præsentationer på 2 minutter i stedet for 2 timer

  Har du tit brugt flere timer på at lave en grafisk fremstilling i PowerPoint; indsætte figurer, omarrangere dem, farvelægge dem, tilføje tekst osv.? Med den nye SmartArt funktion i Office 2007 vil dette høre fortiden til, for her kan du gøre det på 2 minutter. 
  SmartArt kan oprettes fra bunden, men dette eksempel viser, hvordan du kan tage en eksisterende punktopstilling (Figur 1) i et slide og derefter konvertere den til en effektfuld grafik. 

 • Effektiv søgning sparer tid hos A.P. Møller – Mærsk

  A.P. Møller – Mærsk Gruppen anvender den indbyggede søgefunktion i Microsoft Office Sharepoint Server 2007 som del af basis for videndeling og samarbejde.

  Virksomheden

  Lige siden den verdensomspændende A. P. Møller – Mærsk koncern tog de første spæde intranetskridt i 1999, har søgefunktionen været lidt af en akilleshæl.

 • Ressourcestyring i topklasse hos Nokia

  Med Microsoft Office Project Server 2007 kan verdens største mobilfabrikant hurtigt gennemskue de konkrete effekter af at igangsætte eller udskyde udviklingsprojekter – inden beslutningerne træffes.

 • God fornuft med Desktop Virtualisering

  De fleste medarbejdere i en virksomhed forventer at kunne arbejde fra en hvilken som helst lokation. Og når de så arbejder, skal de kunne tilgå virksomhedens data, deres personlige arbejdsdokumenter og mails på ethvert tidspunkt. Konsekvensen for IT-afdelingen er øget håndtering af den enkeltes medarbejders adgang og fokus på omgangen med følsom data.

 • Prisbelønnet SharePoint 2007-baseret intranet forandrer Udenrigsministeriet

  Med skiftet til Microsoft Office SharePoint Server 2007 har intranettet fået en ekstremt vital betydning for Udenrigsministeriet, da det erstatter en lang række fællesmails, letter internationalt samarbejde og strømliner distributionen af interne informationer. Samtidig har SharePoint-baserede workflows effektiviseret og digitaliseret en lang række procedurer – lige fra udsendelse af medarbejdere til håndtering af presseklip. Løsningen vandt da også prisen for Danmarks bedste intranet i marts 2009 for næsen af en række store koncerner med langt flere it-ressourcer. 

 • Optimering af de daglige opgaver med Windows 7

  Med Windows 7 får dine medarbejdere et arbejdsredskab, der mere end nogensinde matcher behovene. Vi har taget alle kommentarer og input fra vores brugere til os og udviklet en lang række features, der gør dine medarbejdere mere fleksible og effektive.

 • Den nemme overgang til nyt operativsystem

  Ved overgangen til et nyt operativsystem drejer bekymringerne sig ofte om de problemer og udfordringer, der kan opstå i processen samt forbruget af ressourcer og den medfølgende nedetid, der påvirker den daglige virksomhedsdrift. Påvirkningen på det daglige arbejde er meget svær at forudse, og stopklodsen for et nyt og bedre system bliver ofte den usikkerhed og frygt, der helt forståeligt og naturligt opstår, når der skal pilles ved virksomhedens applikationer.

 • Virtualisering er meget mere end lavere omkostninger

  Software, der kan optimere processer og dermed forretning, har altid været i høj kurs. Specielt i Danmark hvor omkostningen pr. it medarbejder er høj, er den måde, it infrastrukturen håndteres på, afgørende.

 • Virtualisering den rette medicin for Ferring

  Medicinalvirksomheden Ferrings satser stort på en fuldt virtualiseret IT-platform, og de ved præcis, hvad de vil have: Alt skal virtualiseres. Det stiller store krav til både performance og konsulenterne, som implementerer løsningen. 

 • Virtualisering med Hyper-V

  Microsoft har frigivet Windows Server 2008 R2, der indeholder Hyper-V R2. Sammen med Microsofts System Center Suite tilbydes en ”end-to-end” virtualiserings- og managementløsning. Da System Center Suiten både er orienteret mod det virtuelle og fysiske it miljø, opnås dagligt driftsfordele på grund af synergierne mellem Suitens produkter og Windows Server 2008. På den måde kan du drage fordel af den Microsoft kompetence, du allerede besidder i din organisation – og opnå øget optimering af it drift og omkostninger.

 • Et optimeret datacenter kan betyde optimeret forretning

  Det er en evig balancegang mellem fornuftige udgifter og en opdateret maskinpark i enhver type virksomhed. Faktisk viser en analyse, at ca. 80% af it budgettet bruges på drift og vedligeholdelse. Derfor bruges kun 20% på nye teknologier og innovation, der alt andet lige er det, der bidrager til en øget indtjening og forbedret virksomhedsværdi.

 • Optimer din eksisterende forretning og prøv den nye teknologi

  Den 1. oktober 2009 åbner Microsoft Executive Experience Center (MEEC) i Vedbæk. På MEEC kan du og op til 7 af dine medarbejdere opleve, hvor stor en forskel Microsofts teknologi kan gøre for produktiviteten i jeres forretning. Samtidig kan I også vælge at få illustreret mulighederne med den nye teknologi, I overvejer at investere i. På den måde kan I helt uden forbehold prøve den af og se, hvordan løsningen matcher jeres behov.

 • It spiller en stor rolle i miljøets fremtid

  Med Statsministerens åbningstale i Folketinget blev det gjort helt klart, at klimaet spiller en stor rolle på den politiske erhvervsagenda. Med det langsigtede mål at Danmark skal frigøre sig fra fossile brændstoffer, blev der fra politisk hold dikteret en skarp klimastrategi for alle sektorer. Samtidig er der med FN's Klimatopmøde i starten af december i år ekstra fokus på vores miljøs tilstand og fremtid. Med innovativt brug af it kombineret med vores viden og erfaring kommer vi langt på vejen mod en bæredygtig fremtid.

 • Teknologi gør miljødata vedkommende for borgerne i EU

  I Water Watch, en applikation i Eye on Earth løsningen, samles information om badevandets kvalitet på hele 21.000 badestrande i 27 europæiske lande. På den måde får hele 500 mio. borgere adgang til en badevandsportal med miljødata, så de kan få alt at vide om det vand, de gerne vil stikke fødderne i. 

 • Windows 7 hos Rambøll Danmark

  Udfordring
  I forbindelse med totaludskiftning af klientmaskiner skulle Rambøll Danmark vælge, hvorvidt man ville fortsætte med den eksisterende Windows XP-base eller opgradere til et nyere operativsystem. Med til overvejelserne hørte bl.a., at det eksisterende operativsystem gav store performanceproblemer i krævende modelleringsapplikationer grundet begrænset memoryallokering. 

 • Windows 7 hos Vejle Kommune

  Vejle Kommune forventer bedre overblik og større sikkerhed med Windows 7 – blandt andet fordi Direct Access gør det nemt og sikkert at give medarbejderne adgang til data fra eksterne netværk. Samtidig kan styresystemet lette it-administration og fremme effektiv håndtering af images.

 • Optimeret e-mail infrastruktur giver besparelser på bundlinjen

  Exchange Server 2010, der lanceres i Danmark den 19. november, er det første serverprodukt fra Microsoft, der fra bunden er udviklet til dels drift i virksomhedens it afdeling, dels som fundament for hostede løsninger. Med Exchange Server 2010 får din virksomhed en fleksibel løsning, der forenkler administrationen, giver øget beskyttelse af maildata og tilbyder brugerne en langt højere grad af mobilitet. 

 • Udnyt alle fordelene ved din Software Assurance licensaftale

  Software Assurance er Microsofts vedligeholdelsesprogram, der giver dig brugsret til den nyeste softwareversion samt brugbare og aktuelle værktøjer til at implementere, håndtere og supportere softwaren. Udover det, får du adgang til en lang række fordele, der giver dig og dine medarbejdere et rigtig godt grundlag for en produktiv arbejdsdag.

 • Social kapital giver øget konkurrenceevne

  Verden bevæger sig hele tiden, og både i Danmark og globalt set rykker virksomheder konstant rundt. Det gør virksomhedernes udfordringer større og langt mere komplekse. Dine kunders og virksomheden omverdens krav til fleksibilitet og on-everything-everywhere-on-demand bliver konstant større. Dine medarbejdere vil have konstant adgang til brugbar data – uanset hvilken device, de tilgår data på. Findes data i ”skyen”, kan den bruges aktivt på brugernes præmisser.

 • SharePoint Server 2007 hos Bella Center

  Microsoft Office SharePoint Server 2007 er et helt centralt værktøj, når Skandinaviens største kongrescenter skal planlægge afviklingen en stor verdensomspændende klimakonference i december 2009. Løsningen har blandt andet gjort det lettere at dele tekniske tegninger med underleverandører samt at koordinere den omfattende sikkerhedsindsats med myndighederne.