Essens Erhverv

Posts
 • Nye forretningsapps og devices: Lær at lave din egen Windows 8 app

  Du behøver ikke have teknisk indsigt for at udvikle en app til din Windows 8 pc, tablet eller Windows Phone. Microsoft har netop lanceret et værktøj, der gør det nemt selv at udvikle apps. I dette nummer af Essens ser vi nærmere på de nyeste forretningsapps og devices, der kan gavne din virksomhed og gøre dine medarbejdere mere produktive. Mød også Nokias første tablet samt seneste tablets fra Lenovo og Panasonic, der gør arbejde på farten nemmere og sjovere.  

 • Fra Unified Communications til Universal Communications

  På den årlige Lync-konference, som netop er blevet afholdt i Las Vegas, præsenterede Microsoft en ny vision for fremtidens kommunikation – nemlig Universal Communications. Se hvordan den vision gavner din arbejdsplads, og læs om de vigtigste nyheder inden for Lync, Skype og Exchange her.

 • Kom hele vejen rundt om sikkerhed og rettigheder med Enterprise Mobility Suite

  Med Enterprise Mobility Suite samler Microsoft for første gang tre rigtig gode cloudbaserede værktøjer i én pakke, så man let kan sikre virksomhedens dataintegritet, automatisere nulstilling af passwords, implementere AD-baserede gruppepolitikker og meget, meget mere. Med introduktionsprisen sparer man over 30 pct. af, hvad det hidtil har kostet at abonnere på værktøjerne hver især.

 • Internet Explorer Enterprise Mode sikrer bedre kompatibilitet

  For virksomhedskunder har vi udgivet Enterprise Mode for Internet Explorer 11 på Windows 7 og Windows 8.1. Denne feature sikrer bedre kompatibilitet for websider, der er udviklet for Internet Explorer 8 og ældre versioner, og gør det samtidig nemmere at immigrere web apps til den nyeste browser.

 • Nye Windows 8.1 forretningsapps og ultrabooks til at kickstarte året

  I dette nummer af Essens sætter vi fokus på forretningsapps til Windows 8.1 pc’er, tablets og smartphones, som kan styrke præsentation, kommunikation og samarbejde i din virksomhed i det nye år. Apps’ene er især velegnede til medarbejderne, der arbejder på farten. Derudover kan du opleve den nyeste Windows 8.1 ultrabook fra Lenovo, tablet fra ASUS og arbejds-pc fra Dell, som er både elegante, lette og multifunktionelle. Alle enheder er ideelle til mobile medarbejdere og besidder særlige funktioner til erhvervsbrug.  

 • Global virksomhed bruger skyen som afsæt for nyt forretningsområde

  Microsoft Azure gjorde det muligt for Brüel & Kjær Sound & Vibration Measurement at udvikle et nyt og meget lovende forretningsområde – uden at skulle investere i hardware eller licenser. Azure er ekstremt skalérbar, tilgængelig, kosteffektiv og gør det muligt for Brüel & Kjær at levere en helt ny gruppe innovative produkter og tjenester, der kun kræver minimal etableringsindsats.

 • Social, big data og search i Office 365

  På SharePoint-konferencen, der netop har fundet sted i Las Vegas, præsenterede vi nye oplevelser, der vil styrke samarbejde og kommunikation på fremtidens arbejdsplads. Nye sociale funktioner, big data og søgemuligheder til Office 365 samt nye udviklingsværktøjer til mobile løsninger, browsere og Office-enheder, er blandt nyhederne.

 • Byg hurtigt flotte Windows 8-apps – uden at kode en eneste linje

  Et nyt og gratis Microsoft-værktøj kaldet ”Project Siena” – gør det nemmere end nogensinde før at udvikle flotte basale forretningsapplikationer, også for dem der aldrig har kodet så meget som en eneste linje i deres liv. Project Siena er desuden et ekstremt velegnet værktøj, hvis man vil lave fungerende skitser, der viser virksomhedens udviklere præcis, hvilken applikation eller service der er behov for.

 • EU’s datatilsyn blåstempler Microsofts indsats på området for cloud-databeskyttelse

  Mange af vores kunder benytter i dag en eller flere af vores cloud-tjenester f.eks. Office 365. I den forbindelse har vi ofte haft en dialog om privacy og databeskyttelse, hvor vi i Danmark bl.a. har kunne pege på den eksisterende vejledning fra det danske Datatilsyn om brug af cloud-tjenester med udgangspunkt i Microsoft Office 365.

 • Windows 8.1 og Windows Phone 8.1 opdateringer klar

  På Microsofts årlige udviklerkonference, BUILD, som netop har fundet sted i San Francisco, har vi offentliggjort nye opdateringer til Windows 8.1 og Windows Phone 8.1. Begge opdateringer byder på forbedringer til gavn for danske virksomheder og offentlige instanser, som vil opleve et endnu mere intuitivt styresystem og bedre muligheder for mobile medarbejdere. 

 • Dansk Supermarked styrker forretningen med tablets

  Hos Dansk Supermarked fremmer man engagement fra cheferne, ved at udstyre dem med Windows 8 tablets og dermed frigøre dem fra kontorene. I stedet for at sidde bag skrivebordene er cheferne nu synlige på gulvet og i daglig dialog med både medarbejdere og kunder. Tablets reducerer ligeledes Dansk Supermarkeds papirbaserede arbejdsgange og mindsker dermed administration. Læs mere om Dansk Supermarked og andre danske virksomheders brug af tablets i HPs hvidbog, som også beskriver fordele ved Windows 8 tablets til forretningsbrug. Hvidbogen beskriver ligeledes, hvordan virksomheder kan få direkte adgang til egne forretningsapplikationer og standardprogrammer i tablets, der både øger mobilitet og frihed. Læs hvidbogen her

 • Microsoft beholder lederstatus inden for Data Warehouse og Database Management

  Analysehuset Gartner har netop offentliggjort sin Magic Quadrant over markedet for Data Warehouse og Database Management Systems. Sammen med andre store udbydere, opnår Microsoft igen lederstatus pga. en sammenhængende vision for data management og evnen til at eksekvere ift. kunders behov.  

 • Teknologi gør os stærkere

  Hvad er teknologi? Og hvad kan vi egentlig udrette med teknologi? Teknologi kan i dag bringe os tættere sammen og gøre verden mindre. Teknologi kan give helt nye muligheder for mennesker med en sygdom, som ellers havde mistet håbet. Teknologi kan give stemme til folk uden stemme,  kommunikation til mennesker uden hørelse og bevægelse til mennesker, der ikke kan bevæge sig.

 • Blog posts er flyttet til Microsoft Enterpriseportalen for organisationer og virksomheder

  Vi har flyttet de fleste blog posts og opdaterer ikke længere denne blog. Alle indlæg på dansk kan fremover findes på flg. sider: Blog: ERHVERV og tips/trick, samt nyheder findes her: http://www.microsoft.com/enterprise/da-dk/enterprise-blog/erhverv.aspx#fbid=RF0GgNq_RUw Blog: OFFENTLIGE cases og nyheder findes her: http://www.microsoft.com/enterprise/da-dk/enterprise-blog/public.aspx#fbid=RF0GgNq_RUw Website: cases - temaartikler - tendenser - og resume fra bloggen findes her på ENTERPRISE portalen: http://www.microsoft.com/enterprise/da-dk/default.aspx#fbid=RF0GgNq_RUw Vi glæder os til at møde dig på den nye portal ! Venlig hilsen Microsoft Danmark - Enterprise Marketing
 • Ny rapport viser stigning i produktivitet og salg med Windows tablets

  Ny Forrester-rapport påviser omkostningsbesparelser og forretningsfordele ved Windows 8 tablets i virksomheder. Markant stigning i produktiviteten og salget samt lavere omkostninger ved indkøb af enheder er blandt de største fordele.  

 • Red Barnet styrker internationalt samarbejde med Office 365

  Red Barnet i Danmark er en del af den verdensomspændende organisation Save the Children International, der opererer og samarbejder på tværs af 120 lande. For at optimere kommunikation og samarbejde på tværs af landegrænser, har Red Barnet udarbejdet en vision for at skabe en digital arbejdsplads. Børnerettighedsorganisationen har derfor fået Office 365 med mail, dokumenthåndtering, intranet og chat, der giver nemmere adgang til kollegaer, dokumentdeling og mere effektiv kommunikation. 

 • Legetøjskoncern øger produktiviteten med Windows 8.1

  Den danske legetøjskoncern TOP-TOY, der indkøber og distribuerer legetøj til butikskæderne BR og TOYS”R”US, har udskiftet Windows XP med Windows 8.1. Højere produktivitet, bedre performance på pc’er og et standardbaseret moderne system er blandt de vigtigste begrundelser for TOP-TOYs opgradering. TOP-TOY har nu fået en fremtidssikret platform, hvor alle medarbejdere kan arbejde mere simpelt og produktivt på den nyeste teknologi. 

 • Bag om Microsofts transformation

  Microsoft gennemgår i disse år en transformation, der dels handler om at sende stadig hyppigere og mere omfattende produktopdateringer på gaden – dels om at udvikle cloudtjenester og mobile services, så brugere kan arbejde på præcis den mobile enhed, de har lyst til. Men både IT-chefen og partnerne skal stadig kunne følge med, understreger Microsofts danske teknologidirektør.

 • Få 1TB lagerplads med OneDrive for Business

  OneDrive for Business er efterfølgeren til SkyDrive Pro og giver nem og billig lagring i skyen for virksomheder, der benytter Office 365 eller SharePoint Online. Fra d. 28. april indeholder OneDrive nye fordele for erhvervskunder.

 • Overvældende succes med kode i børnehøjde

  Børn vil ikke bare spille computer og se film på tabletten, men har også lyst til at udvikle og kode som aldrig før. I påsken var 60 børn endnu engang samlet til en fuldt booket kodecamp hos Microsoft – og på landsplan er interessen enorm. Det fortæller foreningen Coding Pirates, der arrangerer kodeforløb i samarbejde med virksomheder, der gerne vil gøre lidt ekstra for de ansattes børn og lokalsamfundet.

 • Store muligheder når Windows Server 2003 skal pensioneres

  Mellem 75.000 og 100.000 danske servere kører stadig Windows Server 2003. Men til juli næste år lukker supporten til det aldrende system, og der kommer ikke flere patches eller sikkerhedsopdateringer. Så det er en god idé at forberede skiftet til Windows Server 2012 R2 og få overblik over de massive forretningsmæssige fordele, der er i vente. 

 • Opdatering til Dynamics AX 2012 giver virksomheder ERP i skyen og på mobile enheder

  Dynamics AX 2012 R3 er nu tilgængelig globalt. Det betyder, at danske ERP-brugere nu kan få glæde af nye funktioner inden for mobile applikationer og understøttelse i skyen. Derudover får transport- og logistiksektoren ny indsigt i forsyningskæden og bedre mulighed for styring af processer.

 • Big data til Office-brugere

  Man behøver ikke længere være storkunde med etablerede datacenter-løsninger for at få glæde af moderne business intelligence i sin virksomhed. Fra starten af 2014 kan Office 365-kunder nemlig få direkte adgang til mange slags dataset – store som små, struktureret som ustruktureret - med Microsoft Power BI, som er en big data-løsning, baseret på Excel og Office 365.

 • Nokia Devices & Services nu officielt en del af Microsoft

  Microsofts køb af Nokia Devices & Services er nu officielt gennemført og godkendt af aktionærer og myndigheder. Overtagelsen bringer de to organisationer sammen til ét team, og kunder vil hurtigt opleve fordelene ved en integreret Windows 8.1-platform på tværs af pc’er, smartphones og tablets. Windows Phone passer perfekt ind i virksomhedens eksisterende Windows-økosystem, og den synergi forstærkes med Nokias hardware-enheder. Det betyder, at medarbejdere kan arbejde endnu mere intuitivt, fleksibelt og på tværs af enheder.

 • Danske Fragtmænd går i skyen efter forretningsgevinster og optimeret samarbejde

  Førende logistiskvirksomhed vælger komplet cloudplatform fra Microsoft og får bl.a. overblik over projektporteføljen samt betydelige besparelser på drift og licenser. Løsningen letter samarbejde og giver it-afdelingen markante besparelser på drift og administration. Samtidig oplever brugerne, at de er rykket til et bedre og mere brugervenligt system.