May, 2014

Posts
 • Moderne kommunikationsplatform løfter samarbejdet i global koncern

  Med Microsoft Lync har den globale GEA Group opnået betydelige økonomiske besparelser på både rejsekonto, drift og tidsforbrug for over 20.000 medarbejdere og på tværs af mere end 400 lokationer.

 • Danske Fragtmænd går i skyen efter forretningsgevinster og optimeret samarbejde

  Førende logistiskvirksomhed vælger komplet cloudplatform fra Microsoft og får bl.a. overblik over projektporteføljen samt betydelige besparelser på drift og licenser. Løsningen letter samarbejde og giver it-afdelingen markante besparelser på drift og administration. Samtidig oplever brugerne, at de er rykket til et bedre og mere brugervenligt system.

 • Opdatering til Dynamics AX 2012 giver virksomheder ERP i skyen og på mobile enheder

  Dynamics AX 2012 R3 er nu tilgængelig globalt. Det betyder, at danske ERP-brugere nu kan få glæde af nye funktioner inden for mobile applikationer og understøttelse i skyen. Derudover får transport- og logistiksektoren ny indsigt i forsyningskæden og bedre mulighed for styring af processer.

 • Gratis seminarer gør det nemmere at tage afsked med Windows Server 2003

  Windows Server 2003 har gennem mere end ti år været den foretrukne serverløsning verden over – men nu står den nye generation klar til at tage over i form af Windows Server 2012. Til efteråret afholder Microsoft og vore partnere en række gratis seminarer, der gør det nemt at få overblik over, hvordan I helt præcis griber udskiftningen an.

 • Ny rapport viser stigning i produktivitet og salg med Windows tablets

  Ny Forrester-rapport påviser omkostningsbesparelser og forretningsfordele ved Windows 8 tablets i virksomheder. Markant stigning i produktiviteten og salget samt lavere omkostninger ved indkøb af enheder er blandt de største fordele.  

 • Kom hele vejen rundt om sikkerhed og rettigheder med Enterprise Mobility Suite

  Med Enterprise Mobility Suite samler Microsoft for første gang tre rigtig gode cloudbaserede værktøjer i én pakke, så man let kan sikre virksomhedens dataintegritet, automatisere nulstilling af passwords, implementere AD-baserede gruppepolitikker og meget, meget mere. Med introduktionsprisen sparer man over 30 pct. af, hvad det hidtil har kostet at abonnere på værktøjerne hver især.

 • Global virksomhed bruger skyen som afsæt for nyt forretningsområde

  Microsoft Azure gjorde det muligt for Brüel & Kjær Sound & Vibration Measurement at udvikle et nyt og meget lovende forretningsområde – uden at skulle investere i hardware eller licenser. Azure er ekstremt skalérbar, tilgængelig, kosteffektiv og gør det muligt for Brüel & Kjær at levere en helt ny gruppe innovative produkter og tjenester, der kun kræver minimal etableringsindsats.

 • Office - nu også til iPad®

  Office til iPad® er for nylig annonceret af vores nye CEO Satya Nadella, som på sit første pressemøde præsenterede grundstenen for Microsofts forretning anno 2014: ’Mobile First, Cloud First’. Læs mere om, hvad det betyder for din virksomhed her.

 • Bag om Microsofts transformation

  Microsoft gennemgår i disse år en transformation, der dels handler om at sende stadig hyppigere og mere omfattende produktopdateringer på gaden – dels om at udvikle cloudtjenester og mobile services, så brugere kan arbejde på præcis den mobile enhed, de har lyst til. Men både IT-chefen og partnerne skal stadig kunne følge med, understreger Microsofts danske teknologidirektør.

 • Overvældende succes med kode i børnehøjde

  Børn vil ikke bare spille computer og se film på tabletten, men har også lyst til at udvikle og kode som aldrig før. I påsken var 60 børn endnu engang samlet til en fuldt booket kodecamp hos Microsoft – og på landsplan er interessen enorm. Det fortæller foreningen Coding Pirates, der arrangerer kodeforløb i samarbejde med virksomheder, der gerne vil gøre lidt ekstra for de ansattes børn og lokalsamfundet.

 • Stor revisionsvirksomhed samler data og får nem adgang overalt

  Revisionsvirksomheden Beierholm erstatter krævende, decentral infrastruktur med en enkel, standardbaseret løsning baseret på Windows Server 2012R2, som samler alle data og processer i ét datacenter.

 • Få 1TB lagerplads med OneDrive for Business

  OneDrive for Business er efterfølgeren til SkyDrive Pro og giver nem og billig lagring i skyen for virksomheder, der benytter Office 365 eller SharePoint Online. Fra d. 28. april indeholder OneDrive nye fordele for erhvervskunder.

 • Internet Explorer Enterprise Mode sikrer bedre kompatibilitet

  For virksomhedskunder har vi udgivet Enterprise Mode for Internet Explorer 11 på Windows 7 og Windows 8.1. Denne feature sikrer bedre kompatibilitet for websider, der er udviklet for Internet Explorer 8 og ældre versioner, og gør det samtidig nemmere at immigrere web apps til den nyeste browser.

 • Microsoft beholder lederstatus inden for Data Warehouse og Database Management

  Analysehuset Gartner har netop offentliggjort sin Magic Quadrant over markedet for Data Warehouse og Database Management Systems. Sammen med andre store udbydere, opnår Microsoft igen lederstatus pga. en sammenhængende vision for data management og evnen til at eksekvere ift. kunders behov.