April, 2014

Posts
 • EU’s datatilsyn blåstempler Microsofts indsats på området for cloud-databeskyttelse

  Mange af vores kunder benytter i dag en eller flere af vores cloud-tjenester f.eks. Office 365. I den forbindelse har vi ofte haft en dialog om privacy og databeskyttelse, hvor vi i Danmark bl.a. har kunne pege på den eksisterende vejledning fra det danske Datatilsyn om brug af cloud-tjenester med udgangspunkt i Microsoft Office 365.

 • Nokia Devices & Services nu officielt en del af Microsoft

  Microsofts køb af Nokia Devices & Services er nu officielt gennemført og godkendt af aktionærer og myndigheder. Overtagelsen bringer de to organisationer sammen til ét team, og kunder vil hurtigt opleve fordelene ved en integreret Windows 8.1-platform på tværs af pc’er, smartphones og tablets. Windows Phone passer perfekt ind i virksomhedens eksisterende Windows-økosystem, og den synergi forstærkes med Nokias hardware-enheder. Det betyder, at medarbejdere kan arbejde endnu mere intuitivt, fleksibelt og på tværs af enheder.

 • Windows 8.1 og Windows Phone 8.1 opdateringer klar

  På Microsofts årlige udviklerkonference, BUILD, som netop har fundet sted i San Francisco, har vi offentliggjort nye opdateringer til Windows 8.1 og Windows Phone 8.1. Begge opdateringer byder på forbedringer til gavn for danske virksomheder og offentlige instanser, som vil opleve et endnu mere intuitivt styresystem og bedre muligheder for mobile medarbejdere. 

 • MSDN-abonnenter får Azure uden beregning

  Abonnerer du på MSDN eller MSDN Platforms, kan du som en del af dit abonnement benytte Azure-ydelser for et vist beløb hver måned. Det kan du f.eks. bruge til – på få minutter – at sætte et test- eller udviklingsmiljø op uden at bruge så meget som en krone på hardware. På den måde bliver det nemmere end nogensinde at teste kompatibilitet og skalerbarhed, analysere data eller afprøve, hvor godt en ny mobil back-end fungerer. For blot at nævne enkelte af de utallige måder, Azure allerede bruges i dag.