January, 2014

Posts
 • Syd Energi vil give Sønderjylland fiber med nyt projekt- og økonomistyringssystem

  Syd Energi (SE) har et mål om at dække 97 procent af Sønderjylland med fiber inden 2016 og tilbyde fiber til alle husholdninger i regionen. Tidligere benyttede energiselskabet papirbaserede processer til projektstyring og håndtering af underleverandører, hvilket resulterede i stor administrationsbyrde, lange processer og unødvendige fejl. SE har i samarbejde med Itera udviklet et system til at optimere arbejdsprocesser og styring af entreprenører og underleverandører, som betyder, medarbejdere, ledelse og leverandører nu får digitaliseret workflow og nem administration. 

 • Nye Windows 8.1 forretningsapps og ultrabooks til at kickstarte året

  I dette nummer af Essens sætter vi fokus på forretningsapps til Windows 8.1 pc’er, tablets og smartphones, som kan styrke præsentation, kommunikation og samarbejde i din virksomhed i det nye år. Apps’ene er især velegnede til medarbejderne, der arbejder på farten. Derudover kan du opleve den nyeste Windows 8.1 ultrabook fra Lenovo, tablet fra ASUS og arbejds-pc fra Dell, som er både elegante, lette og multifunktionelle. Alle enheder er ideelle til mobile medarbejdere og besidder særlige funktioner til erhvervsbrug.  

 • Nye pc’er og tablets på vej til danske brugere

  På årets største forbrugerelektronikmesse, Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas, løftede Microsofts OEM-partnere sløret for en række nye Windows-enheder, som danske forbrugere - men bestemt også arbejdspladser -  kan se frem til i 2014. Nye Windows 8.1 pc’er og tablets samt applikationer og services giver brugerne nye oplevelser og øger perspektivet for at arbejde mobilt. 

 • Præcis prisstyring og personlig service i global møbelkæde

  Microsoft Dynamics AX gør det langt nemmere for BoConcepts at styre og sætte præcis de rigtige priser, der gør kædens produkter attraktive for kunderne i hver af de mere end 60 lande, hvor kæden er repræsenteret. Samtidig bruger BoConcept Microsoft Dynamics CRM til at give hver enkelt kunde et personligt overblik over de produkter, kunden kunne være interesseret i – og til at sikre en optimal dialog med butikkerne.

 • Surface tablets styrker indlæring hos Firebrand training

  Firebrand Training udbyder intensive uddannelsesforløb, hvor medarbejdere bor på stedet, mens kurset løber af stablen. Tidligere brugte Firebrand store, tykke undervisningsmaterialer, der var dyre og både krævede transport til kursussteder og opbevaring. Træningseksperten ønskede i stedet at skifte til digitale undervisningsmaterialer og har investeret i 200 Surface tablets og en Windows 8 app med materialer til de studerende på kurserne. Gevinsten for de studerende er en mere personlig undervisningsoplevelse samt mulighed for at tilgå undervisningsmaterialer og noter både før, under og efter uddannelsesforløbet.

 • Microsoft til virksomheder – mød os på Facebook

  På denne danske Facebook side finder du de seneste nyheder fra Microsoft. Bliv inviteret til events og konferencer, find links til artikler, blogindlæg, videoer og masser af andet relevant indhold fra Microsoft til virksomheder. Store som små.

 • Big data til Office-brugere

  Man behøver ikke længere være storkunde med etablerede datacenter-løsninger for at få glæde af moderne business intelligence i sin virksomhed. Fra starten af 2014 kan Office 365-kunder nemlig få direkte adgang til mange slags dataset – store som små, struktureret som ustruktureret - med Microsoft Power BI, som er en big data-løsning, baseret på Excel og Office 365.