April, 2013

Posts
 • Marathonudvikling giver fremragende apps til Windows Phone på rekordtid

  72 timer – længere tager det ikke for en flok dedikerede Windows Phone-udviklere at skabe apps af en kvalitet, som det normalt kan tage virksomheder 6-8 måneder at bygge. Formålet med de såkaldte ’App Development Camps’ er dels at levere software i topkvalitet, dels at demonstrere, hvor nemt det er at udvikle kvalitetssoftware til Microsofts mobile platform.

 • Produktivitet, fleksibilitet og reelle besparelser med Lync 2013 Mobile

  De nye Lync 2013 Mobile-klienter giver en række nye muligheder for at kommunikere lige så gnidningsløst med kolleger, når du er på farten, som hvis du sad ved skrivebordet. Du kan let se om dine kolleger eller kontakter har tid til en chat eller en samtale, og er der behov for at deltage i et Lync-møde, gøres det med et enkelt klik. Helt nye funktioner kan endvidere give kontante besparelser, når du er på farten.

  Af Jørgen Rahbek, produktchef, Unified Communications, Microsoft Danmark

 • Outlook.com – social mail med chat giver klassisk webmail baghjul

  Ny, gratis tjeneste gør det lettere at kommunikere på mail, chat og video – og at dele billeder og filer med venner og familie. Outlook.com er allerede tilgængelig nu, og man kan sagtens opgradere til den nye tjeneste samtidig med, at man beholder sin gamle Hotmail-adresse. Læs mere her og find også link til Microsofts danske Outlook.com-side, hvor du finder både videoer og masser af information om den ny tjeneste. 

 • Ministerium fik stabilitet og samarbejdsfordele med Office 365

  Social- og Integrationsministeriet udskiftede aldrende mailplatform med Office 365 og fik højere driftsstabilitet og brugervenlighed, markant kapacitetsudvidelse pr. bruger og blev mindre afhængig af hardware og enkeltpersoner med detaljeret systemindsigt. Platformen er karakteriseret ved et højt sikkerhedsniveau og åbner mulighed for, at ministeriet sparer tid og penge ved at erstatte en del rejseaktivitet med videokonferencer via Lync. Læs hele casen her
 • 20.000 Grundfos-ansatte skal samarbejde med Office 365

  Verdens største pumpeproducent valgte Office 365 som basis for optimerede samarbejdsmuligheder på tværs af mere end 80 selskaber i over 45 lande. Primært, fordi man med Office 365 får en fremadrettet, sammenhængende arkitektur, der integrerer godt med koncernens øvrige løsningsportefølje. Dertil ventes en lang række afledte fordele, herunder driftsbesparelser. Læs hele casen her
 • Overblik og fleksibilitet i detailhandelen – også når kunden går online

  Nyeste udgave af Microsoft Dynamics AX 2012 for Retail har fået et ’R2’ i navnet og åbner for markant mere smidig og fleksibel kundebetjening, bedre overblik og lettere skalérbarhed – også når butikskæderne skal uden for landets grænser. Samtidig er POS (kassemodulet) langt mere detaljeret og løsningen indeholder nu en helt ny webshop-portal. Alt i alt er det samlede system tæt integreret hele vejen fra forsyningskæde og lager til onlinemodul og fysisk salg i butikkerne.