Microsoft Lync Conference er det første globale arrangement dedikeret udelukkende til Microsoft Lync og komplementerende løsninger. Deltag sammen med Microsoft, tekniske beslutningstagere, udviklere og andre Lync entusiaster fra hele verden i tre dages networking, til en snak med Lync-teamet og adgang til den mest detaljerede information om Microsoft Lync, der er tilgængelig.

 

Lync Conference vil fokusere på både teknisk- og forretningsmæssig uddannelse, engagement med Lync communities samt de mange partnerløsninger til Lync. Agendaen byder på keynotes, break-out sessioner, community sessioner, en stor partner-expo, sammenkomster og muligheder for at netværke.

 

Specifikt for danske deltagere planlægger vi at afholde en sammenkomst i en lokal bar. Mere om det senere via LinkedIn-gruppen nedenfor.

 

Vi håber, at du har lyst til at deltage i konferencen, som afholdes fra d. 19. – 21. februar 2013 på Hotel del Coronado i San Diego, USA.

 

Reserver din kalender og tilmeld dig allerede nu på www.lyncconf.com, hvor du kan finde yderligere information om konferencen.

 

PS: Tilmeld dig også LinkedIn-gruppen Danskere på Lync Conference 2013, som løbende vil blive opdateret med informationer og nyheder om konferencen. Se mere her.