December, 2012

Posts
 • Windows Phone 8 – Den perfekte forretningstelefon

  Tidens trend er forbrugerstyret it, og vi ønsker i stigende grade at kunne arbejde, hvor som helst og på den enhed vi lige har ved hånden. For it-afdeling kan det give hovedbrud at tænke i produktivitet og samarbejde og samtidig sikre virksomhedes data. Læs hvordan Windows Phone 8 gør det lidt lettere at være CIO.

 • Tilmeld dig den første årlige Lync-konference

  Microsoft Lync Conference er det første globale arrangement dedikeret udelukkende til Microsoft Lync og komplementerende løsninger. Deltag sammen med Microsoft, tekniske beslutningstagere, udviklere og andre Lync entusiaster fra hele verden i tre dages networking, til en snak med Lync-teamet og adgang til den mest detaljerede information om Microsoft Lync, der er tilgængelig. Lync Conference vil fokusere på både teknisk- og forretningsmæssig uddannelse, engagement med Lync communities samt de mange partnerløsninger til Lync. Agendaen byder på keynotes, break-out sessioner, community sessioner, en stor partner-expo, sammenkomster og muligheder for at netværke. Specifikt for danske deltagere planlægger vi at afholde en sammenkomst i en lokal bar. Mere om det senere via LinkedIn-gruppen nedenfor. Vi håber, at du har lyst til at deltage i konferencen, som afholdes fra d. 19. – 21. februar 2013 på...
 • Allerede 22.000 apps i Windows Store

  Windows Store har rundet 25.000 apps – og det er inden for den første måned. Dermed vokser Windows Store hurtigere end tilsvarende app stores ved start. Læs om nye spændende apps her.

 • Alt det nye hardware

  Tablets, slades, pc med tastatur, uden, stor skærm, lille skærm eller phone. En pc er ikke længere bare en pc og en mobil telefon ikke bare en smart phone. Mulighederne er efterhånden uendelige. Så hvilket device passer bedst til din arbejdssituation? Se – og læs mere om alle de nye devices til Windows 8 og Windows Phone 8 her – og bliv lidt klogere på hvad du ønsker dig… til jul?!
 • Pinpoint viser vej til ekspertisen

  Af Maria Kielgast

  Microsofts Pinpoint-platform kan hjælpe dig med at finde teknologieksperter, applikationer og professionelle services, som løser dine bestemte forretningsproblemer. 

  Platformen danner grundlag for en række Microsoft-produktspecifikke marketplaces, så den it-ansvarlige lettere kan finde frem til den rette Microsoft partner med ekspertise inden for specifikke Microsoft-produkter. 

  På Pinpoint kan du let søge efter et specifikt produkt eller løsning på en given forretningsudfordring. Og ved hjælp af filtre kan du finjustere søgningen, så din virksomhed finder lige præcis den partner, der kan skabe størst værdi for jer. 

  Du finder relevante partnere, som kan hjælpe dig via dette link: http://pinpoint.microsoft.com/da-DK/home eller via: http://pinpoint.microsoft.com/da-DK/about

 • Hvor er det nemt…

  Vi kender alle situationen – en dag, tæt pakket med møder og andre aktiviteter, og pludselig står der en fem-årig og har feber, ondt i ørerne eller noget andet. Skiftet fra familiefar til kollega sættes på pause, og prioriteten bliver den lille pode, der, som hun ligger på sofaen med dynen og blanke øjne, pludselig er meget mere baby’et end normalt. 

  Traditionelt ville næste skridt være at ringe til chefen og melde barn syg, for derefter at flytte møder og aktiviteter til en anden dag, potentielt med tab af information og/eller viden og betingelsesløst produktivitet til følge. 

  I Microsoft internt håndterer vi sådanne situationer helt anderledes. Da situationen opstod i morges, var mit første skridt at sætte mig i sofaen sammen med poden, kikke på kalenderen med min tablet og se, hvilke aktiviteter, der var lige på denne dag mens jeg nussede hende i håret.

 • Social netværkstjeneste løfter produktiviteten

  Af Jon Haugen

  På Microsofts årlige SharePoint konference løftede Microsoft sløret for mulighederne med den sociale virksomhedsnetværkstjeneste Yammer.

  ”At få Yammer sammenvævet med eksisterende Microsoft-løsninger er at gå fra en verden, hvor et par millioner mennesker bruger sociale netværkstjenester i virksomheder, til en verden, hvor hundreder af millioner af medarbejderes produktivitet hæves via en social dimension. Yammer hjælper med at forbinde kolleger til hinanden og dermed frem til hurtigere og bedre beslutninger,” siger Jon Haugen, Product Marketing Manager for SharePoint i Danmark.

 • Den nye it-æra: Hvad mener danske it-professionelle om fremtiden?

  Tirsdag den 30. oktober afholdt Microsoft ”New Era of IT”-messen med over 2.000 danske deltagere, der alle arbejder professionelt med it. På messen kunne deltagerne høre om den nye it-æra, der starter med Windows 8. Der var livlig debat om emner som consumerization , det nye arbejdsliv , cloud , it-infrastruktur, produktivitet , Unified Communications og sikkerhed. Forfatteren og it-entreprenøren Peter Hinssen holdt en keynote om fremtidens it – se ham i aktion her . Essens var med og spurgte deltagernes om deres forventninger til den nye it-æra. Mange nævnte Bring-Your-Own-Device som et vigtigt emne qua det faktum, at vi i dag bruger mange forskellige enheder alt efter, hvor vi er. Uanset om brugerne er på tablets, smartphones eller pc’er, ønsker de den samme adgang til og oplevelse af virksomhedens systemer og data. Flere deltagere pegede derfor på Windows 8 To Go som et relevant og prismæssigt attraktivt...