November, 2012

Posts
 • KiMs sprøde it-løsning øger fleksibiliteten og giver besparelser

  Microsofts Office 365 er en god forretning for KiMs. Den kendte danske producent af chips var på udkig efter en opgradering af virksomhedens Exchange-miljø. Valget faldt på Microsofts skybaserede produktivitetssuite. Og det har hurtigt vist sig at være en god forretning – ikke kun økonomisk. Udover fleksibiliteten og ikke længere at være afhængig af bestemte platforme er der intet vedligehold eller hardwareudskiftning. KiMs har konkret fået halveret deres udgifter. Læs hele casen her.

 • Invitation til gratis inspirations seminarer hos Microsoft træningspartnere

  Microsoft’s certificerede træningspartnere, tilbyder kurser og uddannelse i Micosofts teknologier. Af samme grund, holder træningspartnerne sig opdateret på nye teknologier. Flere af vores træningspartnere afholder gratis korte inspirations seminarer, som du er velkommen til at drage nytte af til dig selv og dine medarbejdere.

 • Kundernes erfaringer i centrum på Microsoft Next

  En imponerende række af danske virksomheder og organisationer delte ud af deres erfaringer på årets Microsoft Next, der også satte fokus på Microsofts egne nyheder og på alle de nye mobile devices, der er på vej på gaden. 

 • Lync Conference 2014 er nu åben for tilmeldinger

  Er du interesseret i den nyeste og mest dybdegående information om, hvordan din virksomhed kan høste fordelene ved Microsoft Lync? Så er Microsoft Lync Conference 2014 måske noget for dig. Konferencen finder sted d. 18-20. februar 2014 i Las Vegas.