September, 2012

Posts
 • Windows Store og apps klapper en hel flok fluer med ét smæk

  Samtidig med Windows 8 lanceres også en helt ny, sikker og nem distributionskanal for apps til det nye operativsystem. Det åbner nye markeder for udviklere – der samtidig kan glæde sig over, at det er blevet nemmere end nogensinde at udvikle og portere apps på tværs af platforme.

 • Bang & Olufsen kan høre lyden af penge sparet med Office 365

  Bang & Olufsen har implementeret Microsofts skybaserede produktivitetssuite Office 365. De 2.000 medarbejdere gør nu brug af hele paletten af kommunikations- og samarbejdsløsninger, som Office 365 tilbyder. Det danske stilikon var på udkig efter en opgradering af virksomhedens begrænsede Lotus Notes. Virksomheden ønskede en mindre omkostningstung og mere skalerbar løsning. B&O fandt de helt store besparelser i en skybaseret løsning, som kræver mindre vedligeholdelse… Læs hele casen her

 • Microsofts største lanceringsår – nogensinde!

  Microsofts største lanceringsår – nogensinde!

  It er blevet en service frem for blot et værktøj. Al data skal gnidningsfrit kunne håndteres fra et hav af forskellige enheder på tværs af faglige og fysiske grænser. Virksomheden skal derfor både kunne tilbyde de rigtige teknologiske værktøjer. Microsofts store engagement i det nye arbejdsliv resulterer i vores største lanceringsår – nogensinde…

 • Alt du skal vide om Windows 8 Enterprise og Software Assurance

  Alt du skal vide om Windows 8 Enterprise og Software Assurance

  Har du Software Assurance eller overvejer det? Så læs her om de nye fordele og ændringer, som Windows 8 Enterprise fører med sig for dig! Vi har samlet det vigtigste i en kort og overskuelig artikel, der giver dig overblikket.

 • Udrul Windows 8 nu!

  Udrul Windows 8 nu!

  Er din virksomhed klar til Windows 8? Fra 26. oktober kan alle købe en Windows 8-pc, tablet eller –hybridenhed. Kom brugerne i forkøbet og gør virksomhedens it-setup klar til Windows 8-indtoget. Læs mere her og kom godt i gang.

 • Campus Days – Sessionerne er frigivet og der stadig 3 dage tilbage med Early-Bird rabat på 1000kr!

  Kom og oplev en topprofessionel teknisk træning på tværs af Microsofts nuværende og kommende produkter, løsninger og services. Her kan du møde eksperter indenfor de programmer, du arbejder med til daglig, styrke og udbygge netværk med de, der enten deler dine udfordringer eller som har kompetence til at rådgive dig.

  Som softwareudvikler kan du her opleve et skræddersyet udviklerspor med fokus på de vigtigste trends og teknologier, møde nogle af de dygtigste foredragsholdere i IT-branchen og opleve fantastisk inspirerende keynotes.  

 • Ruko sparer tid med SCCM 2012

  solvo it opgraderede Rukos Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM) 2007 til 2012, umiddelbart efter release i april 2012.

  Ruko ønskede at effektivisere sin it-administration og spare tid på daglig drift.

  Det giver - også - bedre synergi mellem brugere og it-folk.

  Læs hele historien om, hvordan Ruko har udnyttet SCCM 2012

 • Pass SQLRally, d. 1.-3. oktober 2012, Crowne Plaza hotel København

  Vi taler over 30 top sessoner med tekniske indlæg fra nogle af branchens mest respekterede eksperter. SQLRally Nordic den 1-3 oktober i København er en unik chance for at møde de bedste eksperter i SQL. En mulighed for at få adgang til de nyeste strategier og færdigheder. Forlad arbejdet et par dage og invester dem i at blive opdateret og få værdifulde strategiske indsigter. Du vil nyde 3 dage fyldt med høj kvalitet SQL Server træning og øjeblikkelig tilbagebetalingstid i form af praktiske løsninger og værdifuld information. Læs mere her, og tjek udvalgte af talere og den fulde agenda.

 • The New Era of IT, d. 30. oktober 2012, Tivoli Hotel København

  Bliv opdateret på det hele. Fra ny version af Windows, Office og Dynamics til
  nye Devices, Services, Apps og meget meget mere.

  Oplev it, der gør en forskel
  Nye forretningsscenarier. Demonstrationer af alt det, der gør os produktive, handlekraftige og tilpasningsdygtige. Glæd dig til overraskende indlæg, udstillinger fra vores partnere og diskussion med kolleger og specialister. Læs mere og tilmeld dig her

 • Campus Days, d. 30. oktober - 1. november 2012, CinemaxX København

  Microsoft Campus Days er den bredeste tekniske konference i Danmark, hvor it-professionelle og udviklere får aktuelt indblik i alle Microsofts produkter, løsninger og services. Og med den nye generation af produkter som Windows 8, Office 2013, Office 365, Lync 2013, SharePoint 2013, Visual Studio 2012, NAV 2013 og Windows Server 2012 lige om hjørnet, er timingen for dette års Campus Days perfekt, hvis du vil være opdateret på alt det nye. Læs mere og tilmeld dig her

 • Microsoft Project er klar i skyen

  Med Customer Preview versionen af Office 2013 løftede Microsoft sløret for en ny udgave af Project Online, der tilbyder projektstyring i skyen. Læs mere om, hvordan Microsoft Project 2013 kan optimere projektledelse og administration – nu også fra skyen.

 • Ny preview-version af Office frigivet

  Læs om fordelene ved det nye Office, der bl.a. indeholder Skype World-minutter, integration til Facebook og LinkedIN samt nye abonnementsformer via Office 365. Vi har samlet det essentielle for dig som CIO her – inkl. mulighed for at teste det nye Office gratis.

 • Kom til årets største SQL event