May, 2012

Posts
 • Kom igang med CRM Online nu – specielt kampagnetilbud.

  Indtil 30. juni 2012 giver Microsoft 866 DKK pr. abonnementslicens til Microsoft Dynamics CRM Online i tilskud til de virksomheder, der endnu ikke er CRM-kunder. Køb 30 licenser og få ca. 26.000 DKK. Køb 500 licenser og få ca. 433.000 DKK udbetalt.

 • Windows Intune goes Mobile!

  Temaartiklen denne måned handler om forbrugerstyret it. Forbrugernes krav om adgang til netop de enheder, de ønsker, er ikke til at komme udenom! Medarbejdere er samtidigt afhængige af den performance, som de får fra pc’en, tabletten og smartphonen. Performance og sikkerhed skal være i top – uanset hvor enhederne bruges.  Med Windows Intune, som er et cloud-baseret management værktøj, får CIO’en en række effektive værktøjer til at styre og sikre praktisk talt alle enheder, der har adgang til virksomhedens netværk fra centralt hold. Dermed kan problemer udredes, inden de opstår – det giver glade brugere, der er mere produktive.

 • Sådan tæmmer virksomheden forbrugerstyret it

  Forbrugerstyret it. Consumerization of IT. BYOD. Fænomenet er gået fra hype til realitet, og virksomhederne er nødt til at forholde sig til det! Medarbejderne ønsker i dag adgang til arbejdsrelaterede data, forretningsapplikationer og viden – uafhængig af tid, sted og enhed. En nylig undersøgelse, som Vanson Bourne har lavet for Microsoft, viser at 88 procent af de danske arbejdspladser tilbyder medarbejderne fleksibilitet. Scenariet om forbrugerstyret it kan give nogle CIO’er grå hår. Men nogle gange er det bedste forsvar et angreb.

 • Top ti apps til Windows phone

  Mange af de sociale medier er integreret på tværs af Windows Phone-styresystemet. De fleste findes også som selvstændige apps. Blandt de over 80.000 apps i Marketplace finder man også Angry Birds, Endomondo, DMI, Fruit Ninja, Wordfeud og IMDB. Essens-redaktionen har lavet en topliste af apps grupperet efter funktioner. Har du prøvet dem? Hvis ikke, så klik på linket for at lære mere!

 • IT-chefens gode råd til medarbejderne inden sommerferien

  Hvordan kan medarbejderne bedst gøre sig klar til ferie væk fra kontoret? Essens har spurgt Microsofts it-chef Danni Evers om, hvad CIO’en bør opfordre medarbejdere til at gøre inden sommerferien.  Danni Evers giver her nogle gode råd, som Microsoft anbefaler virksomhedens egne ansatte, inden de pakker solcremen og tjekker baggagen ind.