April, 2012

Posts
 • Business Intelligence og Power View

  På denne blog finder du forskellige online demoer som kan afvikles i din browser.… der er færdige rapporter, men du kan også vælge at bygge en selv . Bemærk det vil være på engelsk.
 • Windows Server 2012 Beta er klar

  Produktnyhed - Windows Server 2012 Beta er klar. Virksomheder kan nu downloade og evaluere en beta-version af den kommende Windows Server 2012. ”Windows Server 2012 Beta repræsenterer et stort skridt for Microsofts kunder og partnere. Windows Server 2012 gør ikke blot nemmere for organisationer og virksomheder at drage nytte af virtualisering, men bygger videre på virtualisering som et solidt fundament, så de reelle fordele, både ved private og hybrid cloud services, kan høstes. Windows Server 2012 indeholder blandt andet en helt ny version af Hyper-V, en opdatering af NFS server (v4.1), en række ændringer vedrørende datalagring – blandt andet data de-duplikation, en ny lagringmetodik kaldet ”Storage Spaces” og en endnu mere minimalistisk ”Server Core,” fortæller Bjarne Dollerup, Technical Evangelist i Microsoft Danmark. Windows Server 2012 byder også på en række...
 • Data, mere data og Big Data

  Udnyt potentialet i Big Data og få bedre indsigt i markedet

  Er du klar til én af de største it-udfordringer, som du kommer til at stå overfor i de kommende år? Et stigende antal applikationer, systemer og sociale medier genererer store mængder data, og det er din opgave at holde styr på dem. Derfor har Microsoft bygget SQL Server 2012 til at håndtere de såkaldte Big Data, så din virksomhed kan udnytte datamængderne til at få bedre indsigt i markedet. Læs med her og bliv klogere på Big Data.

 • Microsoft Dynamics CRM tilgængelig på flere platforme – også på mobilen

  Bliv endnu mere social med ny opdatering til Dynamics CRM

  Salgsafdelingen og kundeservice kan nu komme endnu tættere på kunderne. Den seneste opdatering til Microsoft Dynamics CRM indeholder forbedrede funktioner til social CRM, så det bliver endnu lettere at reagere på kundernes adfærd og skabe dialog dér, hvor samtalen opstår. Den nye opdatering giver også adgang til alle funktionerne på smartphones og tablets og gennem de fleste browsere på pc’en.

 • Kan din organisation blive mere effektiv?

  Alle virksomheder skal være mere produktive. Der ligger et stort produktivitetspotentiale i smartere arbejdsgange og i at have fleksible medarbejdere, som kan arbejde hvor som helst og når som helst.  

  Spørgsmålet er, hvordan organisationen henter de ekstra procenters effektivitet oveni de forbedringer, som virksomhederne allerede har gjort?