March, 2012

Posts
 • 20.000 Steria-medarbejdere bliver mere effektive med Office 365

  Steria tager sin egen medicin og bliver mere effektiv med Office 365

  20.000 medarbejdere hos en af Europas største it-serviceleverandører, Steria, bliver nu koblet op på samarbejds- og videndelingsplatformen, Office 365. Dermed får de deres egne erfaringer at trække på, når de rådgiver kunderne i at arbejde mest effektivt. Office 365 gør det langt nemmere for Sterias landekontorer at samarbejde, uanset om de ansatte sidder i London, Singapore eller Paris.

 • Dynamics CRM vigtigt værktøj i turnaround hos Kohberg Foodservice

  Kohberg oplever mærkbar vækst efter skiftet til Dynamics CRM

  Kohberg Foodservice skrottede varekatalogerne og fik en fremgang i omsætningen på hele 20 procent i både 2010 og 2011. Den øgede vækst skyldes i høj grad implementeringen af Dynamics CRM, der vendte salgsprocessen på hovedet, så kunderne kom i fokus i stedet for produkterne. Kohberg kommunikerer nu bedre med kunderne, og det kan læses i firmaets imagemåling: Et højdespring fra en 23. plads til 3.-pladsen.

 • Windows 8 er landet i Consumer Preview

  I Barcelona lancerede Microsoft den 29. februar Windows 8 Consumer Preview, der er en beta-version af Windows 8. Vi glæder os til at fortælle mre om de fordele, som Windows 8 vil kunne give dine slutbrugere, din it-afdeling og dine udviklere. Det kan du læse mere om i et brev fra COO Kevin Turner til alle CIOs hos vores enterprise kunder i  hele verden. Du kan også downloade Windows 8 Consumer Preview for på første hånd at opleve den mobilitet, ydeevne og sikkerhedsfunktioner, som din virksomhed efterspørger. God fornøjelse....

  I Barcelona lancerede Microsoft den 29. februar Windows 8 Consumer Preview, der er en beta-version af Windows 8.  Windows 8 er udviklet med henblik på at give større værdi til alle – lige fra private til virksomheder af alle størrelser. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at fremhæve de produktforbedringer, vi kan tilbyde vores erhvervskunder.