February, 2012

Posts
 • COWI opgraderede til Lync Server 2010 og strømlinede samarbejdet

  Med 200 globale kontorer, 15.000 igangværende projekter og mere end 500 rejsende medarbejdere er kommunikationsudfordringerne til at få øje på hos COWI organisationen. Det handler om at få medarbejdere, der ikke sidder i samme hus, til at samarbejde effektivt på tværs af forskellige globale projekter. 

  COWI blev tidligt opmærksom på fordelene ved at samle telefoni, videokonference og chat på én fælles platform. Virksomheden fik således allerede i februar 2008 en fælles, global kommunikationsinfrastruktur, baseret på Microsoft Unified Communications (UC).

 • Kommende arrangementer

  Microsoft Project Conference den 19. – 22. Marts, 2012 Phoenix

  For alle med interesse for projektstyring, processer og værktøjer. Læs meget mere og tilmeld dig her

   

  Microsoft Government Solutions Forum, den 25.-26. April, 2012, London

  Målrettet de offentlige organisationer og har fokus på digitaliserede løsninger til sektoren. Læs meget mere og tilmeld dig her

   

  Microsoft Tech·Ed Europe 2012 I Amsterdam – tilmeld dig inden 31. marts og spar €300,-

  Den 26 – 29. juni 2012, i Amsterdam afholder vi vores årlige tekniske konference, Tech·Ed.

  Der nu åbnet for tilmelding til årets største tekniske konference. Hvis du tilmelder dig inden den 31. marts er der  €300 at spare. Læs meget mere og tilmeld dig her

   

  Branch Office seminar, 29. marts, Mogens Dahl Koncertsal

  Kender du gevinsten ved at optimere IT på din decentrale lokation? Læs meget mere og tilmeld dig her


 • Ultrabooks fornyer pc-markedet

  Ultrabooks – den næste generation af pc’er banker på 

  En let, lækker og ultratynd pc er på vej. Faktisk blev hele 50 forskellige af slagsen præsenteret på årets CES-messe, og som CIO kommer du ikke udenom dem. De kaldes Ultrabooks og er en fornyelse af pc-markedet, der kommer det stigende krav om consumerization i møde. Intel har opfundet begrebet, Ultrabooks, og chipproducenten forventer, at de vil udgøre næsten halvdelen af alle solgte laptops i 2012.

 • Danskerne har taget det nye arbejdsliv til sig

  Stort flertal af danskerne støtter den fleksible arbejdsplads

  Danskerne er det folkefærd i Europa, der benytter sig mest af fleksible arbejdspladser. Det viser en undersøgelse, som analysebureauet Vanson Bourne har lavet for Microsoft. Derfor må CIO’erne have fokus på den stigende consumerization, der er nødvendig for at fastholde konkurrenceevnen i forhold til konkurrenterne i udlandet. Og den udvikling og de bekymringerne kommer Microsofts samarbejdsplatforme i forkøbet.

 • Microsoft introducerer Microsoft SQL Server 2012

  SQL Server 2012 er skræddersyet til Business Intelligence

  Over halvdelen af de danske virksomheder forventer, at Business Intelligence (BI) i fremtiden bliver vigtigere for forretningens succes, viser en undersøgelse. Derfor har Microsoft udviklet SQL Server 2012 i tre forskellige udgaver, hvoraf den ene er skræddersyet til BI. Blandt nyhederne er den helt nye PowerView-funktion, der skaber spændende og interaktive visualiseringer ud af virksomhedens rå data.

 • Kom til Tech•Ed i Amsterdam den 26. til 29. juni 2012

  Microsofts konference for it-professionelle, Tech•Ed, kommer i år til Amsterdam, og du kan tilmelde dig allerede nu. Konferencen er for alle, som arbejder med at bygge, udrulle eller  vedligeholde it-løsninger baseret på Microsoft-teknologier, og i år er programmet pakket med fire dage fyldt med mere end 1.000 træningstilbud. It-pro’er kan lære alt, der er værd at vide om de seneste teknologier, og hvordan de kan drage nytte af dem i deres virksomhed eller hos deres kunde.

 • Bedre medlemsbetjening og millionbesparelse hos 3F

  3F erstatter breve med emails og sparer 15 millioner kroner

  Faktisk er det al betjening af medlemmerne, der glider lettere nu. Bagved besparelsen på 15 millioner kroner ligger en investering i SharePoint 2010 og Microsoft CRM, der har lettet arbejdet med at printe, kuvertere og sende en million breve årligt. 80 ældre systemer er blevet erstattet med denne ene Microsoft-baseret løsning, der samlet set har øget effektiviteten, når sagsbehandlere, jurister og medlemmer får adgang til kommunikation ind og ud af huset.

 • Erhvervsstyrelsen reducerede bunken af email-forespørgsler med 40%

  Digitalisering fik sagsbunkerne hos Erhvervsstyrelsen til at svinde ind 

  Erhvervsstyrelsen har fået en digitaliseringsløsning, der har reduceret antallet af indgående emails med cirka 40 procent. Alt hvad det krævede var bedre kommunikation på email og bedre selvbetjeningsmuligheder på hjemmesiden. Når kunderne bedre kan hjælpe sig selv, får medarbejderne mere tid til at behandle de sager, der ikke kan klares med selvbetjening.

 • Microsoft CRM i centrum for total modernisering af it-infrastrukturen hos Danmarks største fagforbund og a-kasse

  Microsoft CRM erstatter mainframe hos 3F

  Fagforbundet 3F har slukket for sin IBM mainframe og erstattet den med en samlet løsning fra Microsoft, hvor Microsoft CRM spiller en central rolle. Nu har 3F et totalt overblik over det enkelte medlems situation i én brugergrænseflade. Og i fremtiden bliver det markant billigere og hurtigere at udvikle nye løsninger, så organisationen løbende kan forbedre betjeningen af sine medlemmer. 

 • System Center Orchestrator 2012 strømliner it-administrationen

  Gør driften i it-administrationen til en symfoni

  Trods ihærdige forsøg på at strømline it-driften med virtualisering oplever mange stadig, at det tager lang tid at vedligeholde servermiljøet, men det gør System Center Orchestrator 2012 nu op med. Orchestrator automatiserer nemlig en bunke tidskrævende opgaver i både det fysiske og virtuelle it-miljø, så du sparer tid og penge på den daglige administration.