January, 2012

Posts
 • Lync Mobile – bedre samarbejde på smartphone

  Medarbejderne bliver mobile med Lync Mobile

  Kundeservicemedarbejderen har en hjemmearbejdsdag. Supporteren er lige på lageret. Account manageren er på vej til lufthavnen. Projektlederen er på researcharbejde. Det kunne betyde en masse spildtid, hvis ikke det havde været for Lync Mobile – en smartphone app, der gør medarbejderne mobile og effektive, selv når de er på farten.

 • Inkludér de sociale medier og optimer dine relationer

  Bliv social og få bedre kunderelationer

  Hvor det tidligere var virksomheden, der styrede kunderelationerne i forhold til produkter og services, er kunderne i stigende grad blevet omdrejningspunktet via sociale medier som Twitter, Facebook og Youtube. Her er det nemlig kunderne, der sætter dagsordenen. Det stiller nye krav til virksomhedens CRM strategi for at følge med og være dér, hvor kunderne er. Vi kalder det social CRM.

 • Social Media Readiness event for salgs- og marketingmedarbejder

  Hvis du eller dit salgs- og marketingteam kun sætter deres lid til traditionelle metoder til leadgenerering, er de i fare for at blive irrelevante. Sociale medier udfordrer på fundamental vis den måde, vi markedsfører og sælger. I Web 2.0-æraen er ‘Customer 2.0’ informeret, socialt engageret og har den fulde kontrol over samtalen. De henvender sig til deres ligesindede og andre ekspertkilder, længe før de kontakter os – vi er nødt til at være der sammen med dem, etablere tillid og være klar til at svare.....