December, 2011

Posts
 • Medarbejdernes magt betyder nye tider for CIO’er

  Tiden er forbi, hvor it-afdelingen havde den fulde kontrol over, hvilke telefoner og pc’er medarbejderne måtte benytte. Tiden er også løbet fra de dikterende retningslinjer for, hvilke programmer brugerne kan og må installere på pc’en. Fordi brugeren nu har langt større valgfrihed, skal it-afdelingen servicere en væsentligt bredere vifte af digitale arbejdsredskaber. 

 • Dansk Standard sætter forretningsgange og vidensdeling i system

  En af Dansk Standards primære opgaver er at certificere, at danske virksomheders og organisationers produkter og arbejdsgange lever op til internationale kvalitetsstandarder på en lang række felter. Imidlertid har arbejdsgangene i datterselskabet DS Certificering gennem flere år været præget af en vis iboende langsommelighed, forklarer Gert Steffensen, der er direktør i Dansk Standard med ansvar for bl.a. koncern-it.

 • Windows 7-tabletter erstatter papirarbejde hos Falck

  Med tablet-enheder baseret på Windows 7 slipper teknikere og regnskabsfolk hos Falck Teknik for langsommelige papirrutiner, mens virksomheden sikrer markant forbedret overblik og cashflow. Samtidig kan man bedre planlægge arbejdet, undgå kritiske forsinkelser og sagspukler – f.eks. i forbindelse med sygdom – samt strømline en række arbejdsgange. Alt sammen ved hjælp af Microsoft-baseret standardteknologi, der fungerer gnidningsløst med koncernens øvrige IT-infrastruktur. 

 • Ny Windows-telefon fra Nokia booster it-investeringen

  Medarbejderne vil have en telefon, som kan bruges til andet end at tjekke mails. CIO’en vil gerne have medarbejdertelefoner, der giver mere produktivitet og ikke kompromitterer virksomhedens sikkerhed. Ofte har det været svært at forene de to modsatrettede ønsker. Det ændrer Nokia Lumia 800 med Windows Phone 7,5 nu på.

 • Optimer din virksomheds it-administration

  Det kan være en både vanskelig og tidskrævende opgave at administrere pc’erne i en moderne organisation. Det kan virksomheden Hold Danmark Rent tale med om. Medarbejderne arbejder i stigende grad fra flere geografiske lokationer og har samtidig behov for forskellige programmer og unikke konfigurationer på deres computere.

 • Business Intelligence giver flypassagerer kortere ventetid

  Allerede fra dag 1 oplevede passagerer, der flyver med SAS, kortere ventetid i lufthavnen. SAS valgte en BI-løsning fra Microsoft til at føre statistik over passagerer med kort transfertid i Københavns Lufthavn. Målet var at minimere ventetiden i lufthavnen. Hør, hvordan SAS nedbragte passagerernes transfertid med Business Intelligence.

 • Support på Windows XP SP3 og Office 2003 udløber i 2014

  Den 8. april 2014 stopper Microsoft understøttelsen af Windows XP Service Pack 3 og Office 2003. Til den tid har Windows XP været på markedet i 12 år, og det aldrende styresystem og Office-pakken vil ikke længere modtage sikkerhedsopdateringer. Du vil ligeledes heller ikke kunne hente support hos Microsoft. Det betyder, at pc’er med Windows XP og Office 2003 vil være eksponeret for angreb udefra  - med risiko for, at vigtig data enten går tabt eller bliver uønsket eksponeret andre steder. Løsningen er enten at opgradere til Windows 7 og Office 2010, eller du kan købe Custom Support, hvis du fortsat ønsker at blive på Windows XP og Office 2003. Kontakt din Account Manager for at høre, hvad vi anbefaler for din virksomhed.