November, 2011

Posts
 • Forrester: God økonomi i at flytte kontoret op i skyen

  De fleste it-ansvarlige vil sætte spørgsmålstegn ved økonomien i at flytte organisationens produktionsplatform og samarbejds- og kommunikationsløsning op i skyen. Vil medarbejderne for eksempel blive mere produktive? Hvordan med licenser? Og hvad koster driften på længere sigt?

 • Oplev to Business Intelligence-successer i levende billeder

  Business Intelligence (BI) behøver ikke længere være manuelt producerede Power Point-præsentationer eller pdf-rapporter sendt på email fra ledende medarbejdere. Microsoft har gjort det nemt for alle ansatte i en virksomhed at samle og analysere data i Excel – regnearket, som de fleste kender i forvejen. Det har brancheforeningen for pelsdyravl, Kopenhagen Fur, fundet ud af, og en løsning baseret på SQL Server 2008 og SharePoint 2010 hjælper i dag de danske minkavlere med at producere verdens bedste skind. Se videocasen om, hvad Kopenhagen Fur har fået ud af en BI-løsning fra Microsoft. Det tager kun to minutter. Se også, hvorforGN Resound valgte en BI-løsning fra Microsoft

 • Software til den mobile medarbejder

  Stigende internationalt samarbejde, nedbrydning af de traditionelle faste arbejdstider og steder samt behovet for at reducere omkostninger og samtidig øge produktiviteten, driver behovet for nye samarbejdsløsninger. Medarbejderne skal i dag have mulighed for at arbejde og kommunikere uafhængigt at tid og sted. For at realisere den værdi, der ligger i den mobile arbejdsplads, kræver det, at brugerne selv ændrer deres vaner og tager de nye værktøjer til sig på kontoret, hjemmefra og på farten.

 • FOPE gør Exchange-serveren skudsikker

  Ikke alene spilder spam og virus dine medarbejderes tid, nedsætter produktiviteten og truer virksomhedens it-ressourcer – også selvom Outlook allerede har et godt spamfilter. Det belaster også it-infrastrukturen på båndbredde og servere, når ondsindet post cirkulerer på netværket.

 • 25.000 ISS-medarbejdere får mail med Microsoft Exchange Online

  ISS er ved at udrulle Exchange Online, mailelementet af den cloudbaserede Microsoft Office 365, til mere end 25.000 vidensmedarbejdere i mere end 50 lande. Løsningen gør det muligt at opbygge en ensartet mailplatform til et meget stort antal medarbejdere på tværs af en lang række forskelligartede it-miljøer.

 • JydskeVestkysten satser på Unified Communications

  Mediehuset JydskeVestkysten fik primo 2011 videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsens digitale bevågenhed som den første mediekoncern i Danmark, der har smeltet al kommunikation sammen i én omkostningsreducerende softwareplatform. En pc og et headset driver al kommunikation på tværs af 11 lokationer med fokus på avis, lokalradio, online-aktiviteter m.v. Det at være blevet stort set ”Deskless” har ændret måden at arbejde på for 300 fuldtidsmedarbejdere via dramatisk forenkling af kommunikationen og øget mobilitet. De opnåede besparelser har finansieret hele projektet.

 • Brug din PC som telefon!

  I en tid præget at ustabile konjunkturer og begrænsede muligheder for langsigtet planlægning, fokuserer de fleste virksomheder på både besparelser og produktivitetsforbedringer. Et oplagt sted at drive både besparelser og produktivitet er ved at optimere og konsolidere organisationens interne kommunikations- og samarbejdssystemer.

 • Let udrulning og benhårde driftsfordele med Windows 7 Enterprise hos MT Højgaard

  – Hvis Microsoft holder takterne fra Windows 7, er vi også med allerede fra betaen, når næste version af styresystemet kommer på gaden. Det har ganske enkelt været en succes hele vejen rundt, siger koncern it-chef Bjarne Poulsen fra MT Højgaard.

 • Mobile arbejdspladser giver større produktivitet

  Tjek de seneste salgstal eller hent vigtige dokumenter under kundemødet eller få adgang til den seneste version af PowerPoint-præsentationen fra virksomhedens Sharepoint-site, uanset hvor du befinder dig. Det er bare et par af de muligheder, der er for at kombinere distancearbejde med en effektiv arbejdsindsats. Mobilitet vinder frem på det moderne arbejdsmarked – og det er faktisk med til at højne produktiviteten. Teknologien i dag betyder, at det kan gøres uden begrænsninger i forhold til adgang, fleksibilitet og sikkerhed.