September, 2011

Posts
 • It-chefen er nøglen til bedre Business Intelligence

  Business Intelligence (BI) er med til at øge virksomhedens konkurrenceevne markant, mener et flertal af virksomheder ifølge en ny dansk undersøgelse. Og det har aldrig været lettere at få udbytte af BI. Det kræver blot en fremsynet CIO og et gratis værktøj til Microsoft Excel, så enhver medarbejder enkelt og fleksibelt kan analysere virksomhedens data.

 • Strømlinet ledelsesinformation giver et forspring

  De danske private og offentlige virksomheder, der har overblik over organisationens data og bruger dem aktivt, er allerede et skridt foran. Se hvordan, du kommer foran med HP Business Decision Appliance med Microsoft BI.

 • Mango er moden til danske virksomheder

  I efteråret kommer den næste version af Windows Phone 7 kaldet Mango til både eksisterende og nye brugere. Sikkerheden og administrationen er i top, og brugerne kan vælge mellem en række flotte telefoner.

 • Flyt licenserne over i skyen

  Overvejer du at skifte til en cloud-løsning, men synes du, det er for dyrt at købe nye licenser? Så har vi en god nyhed. Vi har forbedret Software Assurance-programmet, så du automatisk får mulighed for at flytte dine eksisterende serverlicenser over til en cloud-udbyder – uden ekstra investeringer.

 • Microsoft er førende inden for servervirtualisering

  Gartner offentliggjorde for nylig Magic Quadrant for 2011 inden for servervirtualiseringsinfrastruktur, og Microsoft er angivet som ”Leader”. Magic Quadrant – der fulgte lige efter InfoWorlds Virtualization Shootout og en laboratorietest bestilt af Microsoft og udført af Enterprise Strategy Group, som viste, at Hyper-V tilbyder den bedste ydeevne i sin klasse for forretningskritiske Microsoft-systemer som f.eks. SharePoint, SQL og Exchange – fuldender trioen af uafhængig anerkendelse af Windows Server Hyper-V’s modenhed i Enterprise virksomheder. Et stigende antal af vores større kunder som f.eks. Target og Union Pacific anvender Microsofts virtualiseringsteknologier i deres virksomheder. Se desuden danske referencer her.

 • Campus Days vender tilbage til oktober

  Til oktober samler Microsoft for tredje gang landets it-professionelle til Danmarks førende tekniske konference, Campus Days. Det overordnede tema for konferencen er, hvordan du kommer tendensen med  ”Consumerization of IT” i møde. Kom og bliv klogere på, hvordan du får udnyttet de muligheder, der følger med, og hvordan du i samme ombæring håndterer administration, sikkerhed og levering af data og applikationer til medarbejderne. Campus Days 2011 afholdes fra den 11. til den 13. oktober 2011. Se det fulde program, og tilmeld dig hurtigst muligt, hvis du vil være sikker på en plads.

 • Effektiviser udrulningen af SQL Server 2008 R2

  Microsoft inkluderer nu planlægning af udrulning af SQL Server som en del af Planning Services under Software Assurance-programmet. Det betyder, at du kan få professionel hjælp uden ekstra omkostninger, hvis du planlægger at migrere eller opgradere til SQL Server 2008 R2.

 • VDI event: Kom 360 grader rundt om Citrix, VMware og Microsoft

  Den 23. september kommer en af de førende eksperter inden for desktop virtualisering til Danmark og præsenterer sine nyeste benchmark resultater og tests inden for VDI. Arrangementet er for virksomheder, der overvejer VDI, men som savner et overblik over de teknologiske muligheder og de forskellige leverandørers løsninger. Arrangementet holdes af Microsoft og Citrix og er målrettet IT arkitekter og IT Pro’ere. Tilmeld dig her

 • Multitasking med Microsofts nye headsets

  En af de helt store udfordringer i moderne og åbne kontorlandskaber er støjniveauet og dermed medarbejdernes trivsel på arbejdspladsen. It-afdelingen kan tilbyde løsningen på den udfordring med Microsofts nye headsets, der er optimeret til fx Lync.

 • Helt nye muligheder med Kinect til Windows SDK

  Xbox Kinect er ikke bare et stykke avanceret legetøj. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad Kinect-teknologien kan bruges til. Microsoft stiller derfor nu Kinect til Windows SDK til rådighed.

 • Carlsberg vil have it, der gør en forskel

  ”En opdateret it-infrastruktur betyder bedre forretning. Så simpelt er det.”

  Sådan siger Kenneth Egelund Schmidt, CIO i Carlsberg Group, om koncernens nye, globale it-infrastruktur, som udnytter det bedste fra alle lokale systemer og platforme.

  Springet fra lokal stolthed til verdens fjerdestørste bryggerigruppe har givet Carlsberg en fragmenteret it-struktur med meget forskelligt – og mange steder også forældet – software. Samtidig er det en stor udfordring at opgradere løbende på de enkelte markeder. Det kræver omfattende uddannelse og opfølgning at få medarbejdere til at udnytte nye funktioner på en effektiv måde, som sikrer værdi for forretningen.