June, 2011

Posts
 • Tips & information - Bruger du tiden rigtigt?

  Microsoft har frigivet et værktøj der gør dig i stand til at analysere præcis hvad du bruger din tid på. Ved at analysere din Exchange kalender kan man få en BI rapport over hvad både tidligere og kommende møder er gået med.

 • Din arbejdsplads er alle vegne

  Den traditionelle arbejdsplads synger på sidste vers. Ifølge fremtidsforsker Preben Mejer og adjunkt Anders Raastrup Kristensen med speciale i ledelse og arbejdsliv fra CBS sker der lige nu en af de største ændringer i det moderne arbejdsliv. Vi går fra at arbejde stationært til mobilt. Det er en saga blot at være lænket til sin fysiske arbejdsplads.

 • Windows Intune gør det nemmere at holde styr på jeres pc’er

  Det kan være en både vanskelig og tidskrævende opgave at administrere pc’erne i en moderne organisation. Medarbejderne arbejder typisk fra flere geografiske lokationer og har samtidig behov for forskellige programmer og konfigurationer på deres computere. Samtidig er der i de fleste organisationer et stigende krav om, at it-afdelingen skal bidrage til den strategiske udvikling af forretningen. På bundlinjen betyder det ofte færre penge til it-administration. Men effektiv styring af organisationens pc’er er fortsat alfa og omega, da medarbejdernes produktivitet afhænger af maskinernes oppetid og ydevne. 

 • Microsoft Campus Days

  Deltag på årets tekniske konference i Danmark - Microsoft Campus Days 

 • Tips & information - Video: SharePoint fik Movia videre

  Video: SharePoint fik Movia videre

 • 7 idéer til en mere strategisk brug af jeres online platform

  Kravene til dine online-aktiviteter er konstant stigende. Internt i organisationen er der et krav om, at jeres varer og serviceydelser skal kunne afsættes gennem flere kanaler som f.eks. en webshop. Jeres samarbejdspartnere forventer, at I åbner op for videndeling, og kunderne vil have mulighed for at betjene sig selv på jeres hjemmeside. Blandt de yngre generationer skal det endda helst foregå via mobilen, som er deres foretrukne platform. Senere i artiklen vil vi kort beskrive, hvordan den mobile anvendelse har en forretningsmæssig betydning.