May, 2011

Posts
 • Derfor skal du opgradere til IE9

  Der er masser af fordele ved at skifte jeres gamle browsere ud med den nye Internet Explorer 9. Du får fx markedets hurtigste og mest sikre browser med hardware accelereret grafik, understøttelse af mere end 1.500 gruppepolitikker og indbyggede værktøjer til udviklere. Og så er den nye IE9 endda nem at rulle ud. Læs mere og hent IE9 gratis her.

 • Video: Kom godt i gang med Lync

  Har du implementeret Microsoft Lync i din organisation? Så kan du med fordel se vores Lync videoguides og sende linket videre til dine brugere. Her giver vi en enkel og hurtig introduktion til bl.a. chat og online-møder, som kan være med til at øge brugeradoptionen af den nye løsning. Hvis du endnu ikke har implementeret Lync, kan du naturligvis også bruge videoerne som inspiration til, hvad løsningen ville kunne gøre for din organisation. Se her, hvordan du kommer godt i gang med Microsoft Lync.

 • De største nyheder fra Microsoft Management Summit 2011

  Microsoft Management Summit 2011 - en af de absolut største konferencer om it-administration og -drift - er netop blevet afholdt i Las Vegas. Og i år var mere end 4.000 it-chefer og it-professionelle mødt op for at høre mere om en række nye værktøjer, der blandt andet kan gøre det mere overskueligt at flytte applikationer og data over i skyen. Eller holde styr på de tusindvis af mobiltelefoner, tablets og forbrugerorienterede services, der i stigende grad finder vej ind i organisationer verden over.

 • Oplev mulighederne med Office 365 - hele dit kontor i skyen

  For godt et år siden annoncerede Microsofts øverste chef, Steve Ballmer, at Microsoft gik ”all in” på cloud computing. Og til sommer kan vi præsentere en af vores absolut største cloud-satsninger til dato - Microsoft Office 365.

 • Duet Enterprise - får SAP og SharePoint til at spille sammen

  Hvis du i dag både bruger SAP og Microsoft SharePoint, har vi en god nyhed til dig. I fællesskab har SAP og Microsoft udviklet en helt ny løsning, der giver dig mulighed for at integrere de to platforme og få mere ud af din investering. Løsningen hedder DUET Enterprise og gør det blandt andet muligt at redigere og berige dine SAP-data direkte fra SharePoint. Det kan være med til at øge produktiviteten markant på tværs af hele din organisation.

 • Horten Advokater innoverede og øgede produktiviteten med Unified Communications

  Det er slut med at være afhængig af forskellige apparater til telefoni, billeder, tekst og dokumenter hos Horten Advokatfirma. Her spiller det hele sammen på pc´erne via Unified Communications software. Det har skabt en ny kultur, hvor 250 brugere i et af Danmarks største advokatfirmaer har fået frihed til at kommunikere og samarbejde uafhængig af tid og sted.

 • Microsoft Research - science fiction lige rundt om hjørnet

  Hver dag går mere end 850 af verdens dygtigste forskere på arbejde for at udvikle nye og revolutionerende teknologier inden for 55 forskningsområder, hvor it kan gøre en forskel. Her udvikler de alt fra programmeringssprog, der kan omsætte computerkode til biologisk DNA, til nye billedbehandlingsteknikker og kunstig intelligens til computerspil.