March, 2011

Posts
 • Silkeborg Kommune styrker it-supporten med Microsoft System Center

  Silkeborg Kommune fik vendt en utilfredsstillende udnyttelse af Service Desk-ressourcerne og dårlig brugerservice 180 grader i forlængelse af et ITIL-projekt. Nøglen lå i en ny, forenklet System Management platform, der leverer overblik, der kan handles på. Og med Microsoft System Center vil it-afdelingen fremover kunne håndtere fejlkald langt mere proaktivt, prioriteret og præcist. En utraditionel projekttilgang har desuden givet ekstra bonus for den visionære kommune i form af en infrastruktur, der dynamisk understøtter fremtidige behov for system management værktøjer og hurtige produktivitetsgevinster.

 • Cloud Computing vil ændre it-økonomien

  Cloud Computing er ifølge Gartner en af de vigtigste strategiske teknologier i 2011. Men selv om Cloud Computing er et hot emne, er der stadig mange uafklarede spørgsmål om, hvordan teknologien vil udvikle sig i de kommende år. Og ikke mindst hvor stor betydning den vil få.

 • De stærkeste Windows Phone 7 mobiler lige nu

  Siden Windows Phone 7 blev lanceret den 21. oktober 2010 er udviklingen gået stærkt. 

  I sidste måned offentliggjorde Microsoft og Nokia, at de vil indgå et strategisk partnerskab, der skal udbrede Windows Phone 7-smartphones til en langt bredere vifte af markedssegmenter. Med partnerskabet vil man kunne kombinere Nokias ekspertise inden for hardware-design med Windows Phone 7’s intuitive brugergrænseflade og naturlige integration til eksisterende Microsoft-services. Det gælder f.eks. Exchange, Office, SharePoint samt Xbox Live, Marketplace og Zune i den mere forbrugerorienterede del af skalaen.

 • Project 2010: Overskuelig projektledelse og et stærkere samarbejde

  De fleste virksomheder arbejder i dag projektorienteret og er dermed stærkt afhængige af effektiv og struktureret projektledelse og -styring. I en klassisk optik handler projektledelse om at holde styr på deadlines, overholde budgetter og sikre kvaliteten af det arbejde, der bliver leveret.