November, 2010

Posts
 • Unified Communications - en mulighed for at revolutionere virksomheden

  Interessen for Unified Communications (UC) løsninger er voksende. Årsagen er, at kunder, medarbejdere og virksomhedens øvrige stakeholders i dag kommunikerer på mange forskellige platforme: E-mail, instant messaging, VOIP, mobiltelefoni, video- og webkonferencer, sms og i ny og næ via den gammeldags fastnettelefon. De nye krav til organisationens måde at håndtere kommunikation på betyder, at it-chefen inddrages mere i effektiviseringen af forretningen.

 • Verden er dit kontor

  Med Office 365, der bliver den nye version af Microsoft Business Productivity Online Suite, får din virksomhed mulighed for at designe arbejdsprocesserne præcis, så de matcher den enkelte medarbejder, afdeling og organisation.

 • Sådan får du fremtidens kommunikationsplatform

  Med Microsoft Lync Server 2010 (tidligere Office Communications Server) introducerer Microsoft den næste generation af Unified Communications. 

  Kombinationen af Lync Server 2010 og Exchange Server giver dine medarbejdere mulighed for at kommunikere både i realtid og asynkront. På den måde kan behovet for at komme i kontakt med kolleger, kunder og andre interessenter dækkes – uanset tid og sted. 

 • Windows Phone 7 - bedre business på mobilen

  Den 21. oktober blev Windows Phone 7 lanceret globalt, og de første mobiler med det længe ventede styresystem kan nu købes herhjemme.

  Med Windows Phone 7 gør Microsoft det lettere end nogensinde før at forene arbejds- og privatliv på mobiltelefonen. I privat sammenhæng giver Windows Phone 7 dig masser af muligheder for underholdning og for at holde kontakten med venner og familie via sociale netværk.