October, 2010

Posts
 • Leverer du fremtidens arbejdsplads?

  En ny generation af medarbejdere er på fremmarch. De kræver, at fritid og arbejde kan kombineres på positiv vis – og at virksomhederne skaber fleksible rammer, der gør det muligt at indrette arbejdslivet individuelt og fleksibelt. Disse krav skal rigtig mange virksomheder leve op til, hvis de vil have fingre i og holde på fremtidens talenter – og få det optimale ud af medarbejderne. Det stiller nye krav til den måde, CIO’s traditionelt har tænkt it-platform på – og til måden, CEO’s traditionelt har tænkt ledelse på.

 • Nem integration til SAP med Microsoft Dynamics AX

  En lang række større virksomheder benytter med stor succes SAP til deres centrale økonomifunktion. Men det kan være en stor udfordring, hvis løsningen skal bruges i en stor organisation på tværs af geografi og afdelinger. 

  Microsoft gør det nemt at integrere jeres eksisterende økonomisystem med det mere tilgængelige og brugervenlige Microsoft Dynamics AX til mindre afdelinger og datterselskaber.

 • Office 2010 letter samarbejde og processer hos IDA

  Brugerne i Ingeniørforeningen udtrykte stor tilfredshed med Microsoft Office 2010 samtidig med, at It-afdelingen kunne se flere fordele mht. samarbejde og effektivisering. 

 • Lavere driftsomkostninger med Hyper-V og System Center

  Der er aldrig tidligere blevet udført en analyse, der sammenligner de operationelle omkostninger og managementomkostningerne ved at drive et Hyper-V miljø i forhold til et VMware miljø.