September, 2010

Posts
 • Let presset på helpdesk med Forefront Identity Manager 2010

  De fleste it-supportere vil sukke højlydt, hvis du spørger dem om, hvor mange brugere der henvender sig for at få nulstillet deres password. For selv om sikkerheden står højt på dagsordenen i it-afdelingen, er det de færreste medarbejdere ude i organisationen, der interesserer sig for brugernavne og adgangskoder. Måske opleves det endda som et irritationsmoment. 

 • Strømlin jeres desktop management med VDI

  Lige nu oplever vi en stigende interesse for desktop-virtualisering. Men vi oplever samtidig, at mange af vores kunder er i tvivl om, hvilken teknologi de skal vælge.

  Det er særligt kravene om forenklet administration, besparelser på it-driften samt ønsket om at opgradere til Windows 7, der skaber interessen for desktop-virtualisering. Samtidig har mange virksomheder allerede oplevet fordelene ved at virtualisere deres servere og vil nu have de samme fordele på deres desktops. Men her er det vigtigt at notere sig, at der er stor forskel på teknologierne bag server- og desktop-virtualisering. Og at sidstnævnte kræver en del flere overvejelser, så man ikke begrænser brugernes fleksibilitet.

 • SDC udfordrer konkurrenterne ved at anvende Microsoft-teknologi

  Skandinavisk Data Center A/S (SDC) forventes at spare 100 mio. DKK om året ved at overføre sit kernebanksystem fra en mainframe-platform til Microsoft .NET. En besparelse som vil øge virksomhedens konkurrenceevne markant.

 • Skyhøj sikkerhed i cloud computing

  Hos IT-og Telestyrelsen mærker man en stigende interesse for cloud computing i den offentlige sektor. Mange står på spring til at udnytte de nye muligheder i skyen og realisere store besparelser på blandt andet driftsbudgettet.