June, 2010

Posts
 • Fremtidens arbejdsplads kræver it chefer, der er på tæerne

  Fremtidens arbejdsplads er fleksibel og social
  Om fem år har en medarbejder ubegrænset adgang til sin personlige brugerflade på tværs af devices og landegrænser, mens han arbejder med mange projekter i skiftende og ofte virtuelle teams, spår salgschefen i Microsofts storkundedivision. 

 • Få distribueret applikationer hurtigt

  Med Microsofts applikationsvirtualisering , App-V, falder time to market for applikationer fra et gennemsnit på seks uger til fem-otte dage – samtidig bliver licensstyring og styring af virksomhedens applikationer markant nemmere. Både Jyske Bank og Nykredit er allerede langt i processen med fremtidig brug af App-V. 

 • Forretningsmæssige fordele for Finansrådet med SharePoint 2010

  Resultaterne med SharePoint til sag- og dokumenthåndtering får Finansrådet til at forvente meget store fordele. Samtidig bliver organisationen uafhængig af enkeltleverandører og vil kunne spare ganske betydelige summer på it-budgettet. 

 • Service Manager 2010 – giver overblik over og styr på virksomhedens it

  Med stor interesse for promo-versionen af System Center Service Manager 2010, er produktet nu fuldt lanceret. Service Manager er et fuldt integreret værktøj, der samler virksomhedens it processer og overvågningsværktøjer i én brugervenlig og forretningsorienteret portal med automatiserede management funktioner.
  Med Service Manager kan din virksomhedens it løbende tilpasses de krav og behov, der er til processer og løsninger. Med standardisering og overblik som kodeord, giver produktet besparelser, minimerer tiden fra beslutning til udførelse samt giver mulighed for at udnytte it som en forretningsmæssig fordel.