May, 2010

Posts
 • Cloud computing – fra luftkasteller til fysiske datacentre

  Der er to store tvivlsspørgsmål hos de fleste virksomheder, når snakken falder på cloud computing og brugen af det: hvad med sikkerheden og er der virkelig besparelser at hente. Samtidig er det ikke altid helt klart, hvad skyen reelt kan gøre for it driften. I denne temaartikel angribes cloud computing oppefra og helt ned i detaljen – for det er ikke et spørgsmål om enten/eller, men snarere et spørgsmål om både/og.

 • Realisér værdien i dine udviklingsprojekter med Visual Studio 2010

  Med stadigt stigende krav til innovative softwareløsninger, der dækker flere behov og lever op til både budget- og tidsrammer, får udviklingsløsningen Visual Studio 2010 sin berettigelse. Med fokus på overblik, omkostningsstyring og det at udviklingsprojekterne ikke løber af sporet, kan produktporteføljen i Visual Studio 2010 give dig et solidt værktøj til effektivt samarbejde og høj kvalitet i løsningerne.

 • Banedanmark håndterer spidsbelastningerne i skyen

  Banedanmark ønskede et system, der kunne sikre konstant og solid drift i deres trafikinformationssystempå deres hjemmeside – også ved spidsbelastninger. Ved at lægge systemer op i skyen kan pendlere, sne og frost bare komme an. Nu kan Banedanmark skrue op og ned for kapaciteten og levere den service, kunderne vil have. 

 • Pay as you grow med cloud computing

  Cloud computing er ved at være et fast element i en virksomheds it strategi. Med platformen Windows Azure får din virksomhed den enorme infrastruktur i Microsofts datacenter som solidt grundlag – til glæde for udviklere, drift og omkostningsstyring. Med Windows Azure undgå du flaskehalse og betaler kun for det, I forbruger. 

 • Administrer virksomhedens pc’er fra skyen

  Med Windows Intune får du avancerede værktøjer, hurtig adgang til opdateringer og en høj grad af sikkerhed. Det hele kan administreres af én enkelt person fra en webbaseret og brugervenlig brugergrænseflade – uanset hvor pc og administrator opholder sig.