April, 2010

Posts
 • Adgang til viden er nøglen til vækst

  Dine medarbejdere skal levere resultater og øge den forretningsmæssige værdi. Og når de skal træffe beslutninger på baggrund af data, er det nødvendigt med hurtig og nem adgang til dem. 

  For femte år i træk er Business Intelligence et af de største investeringsområder for virksomheder verden over. Det skyldes blandt andet afmatningen i markedet, der medfører et øget fokus på reduktion af omkostninger og et stigende krav til at kunne reagere hurtigt på ændringer i omverdenen. Faktisk viser undersøgelser, at hele 3/4 af alle danske virksomheder vil spare sig ud af krisen, og hele 66 % vil samtidig øge medarbejdernes produktivitet.* 

 • Fremtidens arbejdsplads - i dag

  Det er helt essentielt, at brugernes arbejdsredskaber medvirker til en nemmere arbejdsdag. Men ikke kun brugerne er i fokus, det drejer sig også om at tilbyde et produkt, der hjælper virksomheden med at få medarbejderne til at nå mere med færre ressourcer og uden hjælp fra andre - på en omkostningseffektiv måde.

 • Maersk Line sparer millionbeløb med Microsoft-baseret business intelligence

  Over hundrede millioner dollars om året – så meget sparer Maersk Line alene på brændstof, efter at rederiets nye overvågningssystem har givet komplet overblik over virksomhedens containerflåde. Det Microsoft-baserede overvågningssystem giver i realtid 1500 medarbejdere i hele verden komplet overblik over last, brændstofforbrug, havnekald, forsinkelser mm. på Maersk Lines over 500 skibe. Og medarbejderne kan ved få klik med musen hente rapporter i velkendte Office-formater. Den effektive business intelligence er med til at gøre Maersk Line til verdens mest præcise rederi.

 • Telekommunikationsudbyder forventer at øge service og omsætning med Enterprise Data Platform

  TELMORE, som er dansk telekommunikationsudbyder, havde brug for en nemmere måde at analysere 5 terabyte adskilte data uden at det påvirkede systemernes ydelse eller tilgængelighed. Derfor udviklede TELMORE en enterprise data platform med Microsoft SQL Server Fast Track Data Warehouse. Nu forventer TELMORE at kunne forbedre kundeservice, opnå bedre “time-to-market”, øge indtjeningen og fremme produktiviteten.

 • Sådan tilpasser du Office 2010 til præcis dit behov

  Ligesom du aldrig kunne finde på at sætte dig ind i en bil uden at tilpasse sæde, rat og spejle, kan du selvfølgelig også tilpasse Microsoft Office 2010 til præcis dit behov. Læs, hvordan du gør Office 2010 til dit bedste arbejdsredskab.

 • Sådan får du glade controllere

  Controllerne i din virksomhed skal levere forretningsværdi - ikke blot rapportere tal. Det kræver en solid Business Intelligence løsning, der gør brugerne i stand til hurtigt og intuitivt at behandle alle former for data på tværs af kilder. De data, der skal danne grundlag for analyser, der giver det bedste udgangspunkt for forretningsmæssigt rigtige beslutninger.