March, 2010

Posts
 • Web Content Management – et afgørende konkurrenceparameter

  Internettet er blevet en vigtig kanal for enhver virksomhed, da flere og flere processer, interaktioner med kunder og forretningspartnere foregår via nettet. Dertil kommer det faktum, at også eksisterende og kommende medarbejdere, konkurrenter og andre interessenter ser på din virksomheds internet som jeres ansigt udadtil. Det kræver en professionel håndtering af tilstedeværelsen. 

 • Når kommunikation pr. e-mail og telefon ikke rækker

  Case: Microsoft Unified Communications løsning hos PBS
  Ønsket om lavere driftsomkostninger, større udvalg af standardapplikationer, bedre tilgang til udviklingsressourcer og mulighed for betydelige produktivitetsfordele. Der var mange årsager til, at PBS valgte at udskifte Lotus Notes og i stedet implementerede en fleksibel og standardbaseret samarbejdsløsning baseret på Microsoft Office-produkterne: Outlook 2007, Exchange Server 2007 og Communications Server 2007 R2. 

 • SharePoint 2007 støtter Saxo Banks globale webambitioner

  Case: SharePoint Server 2007 hos Saxo Bank 
  Med sit SharePoint 2007-baserede CMS kan Saxo Bank lynhurtigt omsætte ideer til handling, når de forretningskritiske websites skal udbygges eller ændres verden over. Samtidig udnytter banken sine udviklerressourcer langt mere effektivt end før, er i stand til at søgemaskineoptimere bedre og har i almindelighed fået en betydeligt mere kundeorienteret webpresence. 

 • Laboratorieforsøg bliver dokumenteret med Office og SharePoint

  Case: Digitale laboratoriebøger hos Novozymes
  En tilpasset løsning til Microsoft Sharepoint Server 2007 og Microsoft Office 2007, der er udviklet af Microsoft Services, viste sig at være det bedste udgangspunkt, da Novozymes skulle anskaffe et system til dokumentation af laboratorieforsøg – et såkaldt ELN-system. Der findes ganske vist mange standardløsninger til ELN, men de viste sig at være for umodne eller kunne funktionalitetsmæssigt ikke opfylde behovet. Samtidigt var de forholdsvis dyre at indkøbe og drifte. Ved valg af Microsoft blev der i stedet taget udgangspunkt i et produkt, som medarbejderne kendte i forvejen, og det har sparet udvikling, tilpasning og uddannelse. 

 • Tag SharePoint med offline med SharePoint Workspace 2010

  I Office 2007 blev Microsoft Groove introduceret som et samarbejdsværktøj, der gjorde det muligt for brugeren at synkronisere et dokumentbibliotek fra SharePoint, så der også kunne arbejdes med dokumenterne offline.