February, 2010

Posts
 • Bliv proaktiv med Premier Support

  Det intensive fokus på en virksomheds omkostninger og reduktion af disse gør flere forretningsområder udsatte. Alt skal virke 24/7 – ressourcer, budgetter og it. Specielt it er ofte i fokus, da der er et massivt krav til, at det altid skal virke – uanset hvor, hvornår og hvordan, det tilgås. Samtidig er udgifterne altid under ledelsens lup.

 • System Center Suiten fuldendt med Service Manager

  System Center Service Manager har været mange år undervejs, og nu er licensering af produktet på plads. Service Manager Rapid Deployment programmet, der opstartedes i oktober 2009, er godt i gang, og releasetidspunktet er foreløbig sat til sommeren 2010. 

 • Office 2007 opgradering blev stor succes

  Når man er en stor kommune med 1.500 administrative pc’er og 300 forskellige applikationer, skal opgraderingen tænkes godt igennem, når man skifter til den nyeste version af Microsoft Office 2007. Projektchefen i it afdelingen, Peter Møller, har prøvet mange opgraderinger før, og denne gang var der oven i købet ingen ressourcer til kurser og uddannelse.

 • Dansk talestyring af Windows kan hjælpe tusindvis af brugere

  De færreste er nok klar over, at Windows 7 indeholder en række ganske avancerede funktioner, så brugere kan styre computeren med stemmen. Det er der – for de fleste danskere – en god grund til, idet funktionerne kun er tilgængelige i et af de seks hovedsprog som f.eks. engelsk. Det har det danske udviklingshus Prolog Development Center imidlertid gjort op med ved lanceringen af Windows-programmet Dictus. For dels implementerer Dictus fuld dansk talestyring af computerens funktioner, dels gør programmet det muligt at indtale og redigere lange tekster uden brug af tastatur eller mus.