January, 2010

Posts
 • Styring af virksomhedens identiteter giver øget sikkerhed

  Antallet af trusler mod virksomheden stiger. Derfor bliver sikkerhed på alle planer i højere og højere grad en ledelsesbeslutning, da den er af essentiel betydning for virksomhedens beskyttelse af følsomme data og samarbejdet med partnere, leverandører og kunder – og dermed virksomhedens overlevelse i markedet.

 • TDC sparer 3,5 mio. kr. om året med Microsoft Customer Care Framework

  TDC er den største telekommunikationsvirksomhed i Danmark. TDC er kendt som “AT&T i Danmark”, og i årtier har virksomheden været førende i branchen og brugt den nyeste teknologi til at levere avancerede telekommunikationsydelser. 

 • Priskampagner på Microsofts sikkerhedsprodukter

  Forefront Online Protection til Exchange
  Få op til 30% rabat på Bruger Subscription licenser og Device Subscription licenser
  Kampagnen udløber 31. marts 2010

  Forefront Online Protection for Exchange (FOPE) er en hosted service, der omkostningseffektivt giver et sikkert og tilgængeligt kommunikationsmiljø i virksomheder og organisationer. Den hostede service kræver ingen installation af hardware eller software, og du vil derfor hurtigt få Return on Investment med hensyn til reduceret ressourceforbrug på håndtering og vedligeholdelse. Indtil 31. marts 2010 får du op til 30% rabat på normalprisen.

 • Få sikker infrastruktur med Forefront.

  Sikkerhed er mere end nogensinde på agendaen. Virksomhedens data er følsom, samtidig med at den skal kunne tilgås af relevante medarbejdere – ofte uanset hvilken lokation, de befinder sig på. Microsoft Forefront er Microsofts svar på en komplet antivirusløsning, der dækker over både klienter og servere, operativsystemer, e-mail, SharePoint og anden netværkskommunikation.