October, 2009

Posts
 • It spiller en stor rolle i miljøets fremtid

  Med Statsministerens åbningstale i Folketinget blev det gjort helt klart, at klimaet spiller en stor rolle på den politiske erhvervsagenda. Med det langsigtede mål at Danmark skal frigøre sig fra fossile brændstoffer, blev der fra politisk hold dikteret en skarp klimastrategi for alle sektorer. Samtidig er der med FN's Klimatopmøde i starten af december i år ekstra fokus på vores miljøs tilstand og fremtid. Med innovativt brug af it kombineret med vores viden og erfaring kommer vi langt på vejen mod en bæredygtig fremtid.

 • Teknologi gør miljødata vedkommende for borgerne i EU

  I Water Watch, en applikation i Eye on Earth løsningen, samles information om badevandets kvalitet på hele 21.000 badestrande i 27 europæiske lande. På den måde får hele 500 mio. borgere adgang til en badevandsportal med miljødata, så de kan få alt at vide om det vand, de gerne vil stikke fødderne i. 

 • Windows 7 hos Rambøll Danmark

  Udfordring
  I forbindelse med totaludskiftning af klientmaskiner skulle Rambøll Danmark vælge, hvorvidt man ville fortsætte med den eksisterende Windows XP-base eller opgradere til et nyere operativsystem. Med til overvejelserne hørte bl.a., at det eksisterende operativsystem gav store performanceproblemer i krævende modelleringsapplikationer grundet begrænset memoryallokering. 

 • Windows 7 hos Vejle Kommune

  Vejle Kommune forventer bedre overblik og større sikkerhed med Windows 7 – blandt andet fordi Direct Access gør det nemt og sikkert at give medarbejderne adgang til data fra eksterne netværk. Samtidig kan styresystemet lette it-administration og fremme effektiv håndtering af images.

 • Optimeret e-mail infrastruktur giver besparelser på bundlinjen

  Exchange Server 2010, der lanceres i Danmark den 19. november, er det første serverprodukt fra Microsoft, der fra bunden er udviklet til dels drift i virksomhedens it afdeling, dels som fundament for hostede løsninger. Med Exchange Server 2010 får din virksomhed en fleksibel løsning, der forenkler administrationen, giver øget beskyttelse af maildata og tilbyder brugerne en langt højere grad af mobilitet. 

 • Udnyt alle fordelene ved din Software Assurance licensaftale

  Software Assurance er Microsofts vedligeholdelsesprogram, der giver dig brugsret til den nyeste softwareversion samt brugbare og aktuelle værktøjer til at implementere, håndtere og supportere softwaren. Udover det, får du adgang til en lang række fordele, der giver dig og dine medarbejdere et rigtig godt grundlag for en produktiv arbejdsdag.