September, 2009

Posts
 • Optimer din eksisterende forretning og prøv den nye teknologi

  Den 1. oktober 2009 åbner Microsoft Executive Experience Center (MEEC) i Vedbæk. På MEEC kan du og op til 7 af dine medarbejdere opleve, hvor stor en forskel Microsofts teknologi kan gøre for produktiviteten i jeres forretning. Samtidig kan I også vælge at få illustreret mulighederne med den nye teknologi, I overvejer at investere i. På den måde kan I helt uden forbehold prøve den af og se, hvordan løsningen matcher jeres behov.

 • Et optimeret datacenter kan betyde optimeret forretning

  Det er en evig balancegang mellem fornuftige udgifter og en opdateret maskinpark i enhver type virksomhed. Faktisk viser en analyse, at ca. 80% af it budgettet bruges på drift og vedligeholdelse. Derfor bruges kun 20% på nye teknologier og innovation, der alt andet lige er det, der bidrager til en øget indtjening og forbedret virksomhedsværdi.

 • Virtualisering med Hyper-V

  Microsoft har frigivet Windows Server 2008 R2, der indeholder Hyper-V R2. Sammen med Microsofts System Center Suite tilbydes en ”end-to-end” virtualiserings- og managementløsning. Da System Center Suiten både er orienteret mod det virtuelle og fysiske it miljø, opnås dagligt driftsfordele på grund af synergierne mellem Suitens produkter og Windows Server 2008. På den måde kan du drage fordel af den Microsoft kompetence, du allerede besidder i din organisation – og opnå øget optimering af it drift og omkostninger.

 • Virtualisering den rette medicin for Ferring

  Medicinalvirksomheden Ferrings satser stort på en fuldt virtualiseret IT-platform, og de ved præcis, hvad de vil have: Alt skal virtualiseres. Det stiller store krav til både performance og konsulenterne, som implementerer løsningen. 

 • Virtualisering er meget mere end lavere omkostninger

  Software, der kan optimere processer og dermed forretning, har altid været i høj kurs. Specielt i Danmark hvor omkostningen pr. it medarbejder er høj, er den måde, it infrastrukturen håndteres på, afgørende.