June, 2009

Posts
 • Prisbelønnet SharePoint 2007-baseret intranet forandrer Udenrigsministeriet

  Med skiftet til Microsoft Office SharePoint Server 2007 har intranettet fået en ekstremt vital betydning for Udenrigsministeriet, da det erstatter en lang række fællesmails, letter internationalt samarbejde og strømliner distributionen af interne informationer. Samtidig har SharePoint-baserede workflows effektiviseret og digitaliseret en lang række procedurer – lige fra udsendelse af medarbejdere til håndtering af presseklip. Løsningen vandt da også prisen for Danmarks bedste intranet i marts 2009 for næsen af en række store koncerner med langt flere it-ressourcer. 

 • Optimering af de daglige opgaver med Windows 7

  Med Windows 7 får dine medarbejdere et arbejdsredskab, der mere end nogensinde matcher behovene. Vi har taget alle kommentarer og input fra vores brugere til os og udviklet en lang række features, der gør dine medarbejdere mere fleksible og effektive.

 • Den nemme overgang til nyt operativsystem

  Ved overgangen til et nyt operativsystem drejer bekymringerne sig ofte om de problemer og udfordringer, der kan opstå i processen samt forbruget af ressourcer og den medfølgende nedetid, der påvirker den daglige virksomhedsdrift. Påvirkningen på det daglige arbejde er meget svær at forudse, og stopklodsen for et nyt og bedre system bliver ofte den usikkerhed og frygt, der helt forståeligt og naturligt opstår, når der skal pilles ved virksomhedens applikationer.

 • God fornuft med Desktop Virtualisering

  De fleste medarbejdere i en virksomhed forventer at kunne arbejde fra en hvilken som helst lokation. Og når de så arbejder, skal de kunne tilgå virksomhedens data, deres personlige arbejdsdokumenter og mails på ethvert tidspunkt. Konsekvensen for IT-afdelingen er øget håndtering af den enkeltes medarbejders adgang og fokus på omgangen med følsom data.