May, 2009

Posts
 • Ressourcestyring i topklasse hos Nokia

  Med Microsoft Office Project Server 2007 kan verdens største mobilfabrikant hurtigt gennemskue de konkrete effekter af at igangsætte eller udskyde udviklingsprojekter – inden beslutningerne træffes.

 • Effektiv søgning sparer tid hos A.P. Møller – Mærsk

  A.P. Møller – Mærsk Gruppen anvender den indbyggede søgefunktion i Microsoft Office Sharepoint Server 2007 som del af basis for videndeling og samarbejde.

  Virksomheden

  Lige siden den verdensomspændende A. P. Møller – Mærsk koncern tog de første spæde intranetskridt i 1999, har søgefunktionen været lidt af en akilleshæl.

 • Skab fantastiske præsentationer på 2 minutter i stedet for 2 timer

  Har du tit brugt flere timer på at lave en grafisk fremstilling i PowerPoint; indsætte figurer, omarrangere dem, farvelægge dem, tilføje tekst osv.? Med den nye SmartArt funktion i Office 2007 vil dette høre fortiden til, for her kan du gøre det på 2 minutter. 
  SmartArt kan oprettes fra bunden, men dette eksempel viser, hvordan du kan tage en eksisterende punktopstilling (Figur 1) i et slide og derefter konvertere den til en effektfuld grafik. 

 • Arbejd i to tidszoner – på én gang

  Nej, Microsoft har ikke introduceret Time Warp i Office 2007. Men til gengæld er det blevet en del mere simpelt at arbejde på tværs af tidszoner i Outlook 2007.

 • Store besparelser med Server Virtualization

  Virtualisering af dine fysiske servere er et oplagt valg, når din virksomheds forretningsmæssige udfordringer vokser, og fokus på effektivisering, besparelser og oppetid på it-infrastrukturen øges. Du sparer nemlig både penge, tid, plads, strøm og mindsker CO2-udslippet. Lad Microsoft Services beregne din ROI og guide dig til den bedste løsning.

 • Hent din software i Microsoft’s nye Online Suite

  Vi har samlet de mest populære forretningsløsninger i en hosted online-udgave, så nu kan du kombinere software og service 100 % efter behov – og få adgang til hele eller dele af Business Productivity Online Suiten. Du tegner abonnement pr. medarbejder, og har via denne aftale altid adgang til den nyeste og mest avancerede software.

 • Større fleksibilitet og bedre samarbejde hos B&O med Office Communications Server

  Microsoft-baseret kommunikationsløsning sikrer bedre udnyttelse af ressourcerne hos Bang & Olufsen og giver kontante besparelser på både telefoni- og rejsebudgettet. Dette skyldes ikke mindst nemmere mulighed for alsidigt distancesamarbejde mellem kolleger og med virksomhedens partnere over hele kloden.

 • Det næste front af Cloud Computing er her

  Verden bevæger sig hele tiden, og både i Danmark og globalt set rykker virksomheder konstant rundt. Det gør virksomhedernes udfordringer større og langt mere komplekse. Dine kunders og virksomheden omverdens krav til fleksibilitet og on-everything-everywhere-on-demand bliver konstant større. Dine medarbejdere vil have konstant adgang til brugbar data – uanset hvilken device, de tilgår data på. Findes data i ”skyen”, kan den bruges aktivt på brugernes præmisser.