Dansk Microsoft TechNet Blog

Nyheder og teknisk indsigt for danske it-professionelle

Opdatering QFE1 til Windows Live Essentials 2011 er nu tilgængelig via Microsoft Update

Opdatering QFE1 til Windows Live Essentials 2011 er nu tilgængelig via Microsoft Update

  • Comments 1
  • Likes

Hvis du bruger Windows Live Essentials på Windows Vista eller Windows 7 og du har Microsoft Update slået til, vil du se en frivillig opdatering I denne uge til Windows Live Essentials 2011.

Siden vi frigav Windows Live Essentials 2011 sidste efterår, har vi holdt øje med de data vi modtager, servicekvaliteten på vore servere, og lyttet til de fejl i har rapporteret. Denne opdatering, kaldet QFE1 (QFE star for Quick Fix Engineering.), adresserer primært de kvalitetsrelaterede fejl som påvirker et relativt stort antal af vores kunder.

Denne opdatering til Windows Live Essentials 2011 har været tilgængelig siden den 2.december 2010. Vi besluttede at gøre den tilgængelig via Microsoft Update for at sikre at så mange som muligt af vores kunder ser opdateringen. Hvis du har installeret Windows Live Essentials 2011 før den 2. december eller har du købt en PC med Windows Live Essentials 2011 præinstalleret, vil vi klart anbefale dig at installere den opdatering.

Du kan læse mere her: http://windowsteamblog.com/windows_live/b/windowslive/archive/2011/03/21/qfe1-for-windows-live-essentials-2011-now-available-through-microsoft-update.aspx

Comments
  • Windows 10

Your comment has been posted.   Close
Thank you, your comment requires moderation so it may take a while to appear.   Close
Leave a Comment