Microsoft Uddannelse

Vi arbejder for at tilbyde attraktive produkter, løsninger og programmer, der kan styrke anvendelsen af it i undervisningen. Teknologien åbner spændende muligheder, som kan hjælpe i det daglige arbejde og styrke samarbejdet mellem undervisere og elever.

August, 2012

Posts
 • Seminar: Mere kvalitets-it til eleverne – mindre it-bøvl på skolen

  I samarbejde med Forlaget Sokratez og Microsoft holder Systemtech et spændende halvdagsseminar, hvor vi skal tale om, hvordan en skole kan leve op til servicekravene i 2015-planen, håndtere forskellige platforme og ikke mindst stille it-hjælpemidler til rådighed på den enkelte elevs eget medbragte device. Du får også mulighed for at se Windows 8 demonstreret live på en tablet, og du kan se nærmere på Office 2013. Vi glæder os til at se dig!

  Tid: Tirsdag d. 11. september kl. 12.00 – 15.30
  Sted: Auditoriet hos IBC Fredericia, Mosegårdsvej 1, 7000 Fredericia

 • Invitation til Microsoft seminar om tablets og cloud services for uddannelsessektoren

  Status 2012: skole og it Invitation til Microsoft seminar om tablets og cloud services for uddannelsessektoren Tirsdag den 28. august 2012, kl 9.15-13.00 i Århus - Tilmeld dig her Windows 8 kombinerer tankegangen fra tablets med...
 • Dansker kåret som verdens næstbedste til Office

  Jacob Bundgaard fik Sølv i kategorien Word til VM i Office som fornylig blev afholdt i Las Vegas. VM i Office har været afholdt 12 gange og ca. 50 lande deltog i konkurrencen. Deltagerne kan dyste i Word, Excel og Powerpoint. Jacob er 17...
 • Campus Days Nu åben for tilmelding - Læring til It folket og andre tech interesserede

  Fra den 30. oktober til den 1. november 2012 afholder Microsoft for fjerde gang den førende tekniske Microsoft konference for it-professionelle og udviklere i Danmark. Du er hermed inviteret til Campus Days 2012.   Glæd dig til virkelig bred og topprofessionel teknisk træning på tværs af Microsofts nuværende og kommende produkter, løsninger og services.