Microsoft Uddannelse

Vi arbejder for at tilbyde attraktive produkter, løsninger og programmer, der kan styrke anvendelsen af it i undervisningen. Teknologien åbner spændende muligheder, som kan hjælpe i det daglige arbejde og styrke samarbejdet mellem undervisere og elever.

July, 2012

Posts
 • Office 365 - info indlæg til dig som selv vil stå for implementeringen af Office 365 for education

  OFFICE 365 FOR EDUCATION ER TILGÆNGELIG PÅ OFFICE365.DK............Hvis du gerne selv vil oprette din skoles Office 365 miljø eller springe køen til migreringen af Live@edu over, kan du nu oprette en plan A prøveversion, der kan opgraderes til din skoles vedblivende løsning.
  Hensigten med dette blogindlæg er at tage dig, som selv vil stå for implementeringen af Office 365, i hånden og guide dig igennem de indledende steps. Du vil herved få de direkte links, som du skal bruge under oprettelsen....

   

 • Gør skoletasken lettere og læg lektier ud i skyen

  Hvis din skoletaske trænger til at blive lettere, når du begynder i skole efter sommerferien, på grund af tunge lektiebøger og opgaver, der tynger dine skuldre frem og tilbage til skolen, bør du se nærmere på Microsoft SkyDrive®! 

  Som kandidatstuderende på Copenhagen Business School på Frederiksberg har jeg gået i skole de sidste mange år og oplevet udviklingen