Microsoft Uddannelse

Vi arbejder for at tilbyde attraktive produkter, løsninger og programmer, der kan styrke anvendelsen af it i undervisningen. Teknologien åbner spændende muligheder, som kan hjælpe i det daglige arbejde og styrke samarbejdet mellem undervisere og elever.

June, 2012

Posts
 • Bill Gates syn på Uddannelsesområdet

  af Julich Wiberg

  Bil Gates gav i sidste uge et interview om teknologi og videregående uddannelser til The Chronicle. Han er meget interesseret i, hvorledes IT kan bidrage til at styrke uddannelsesmulighederne og ændre vores opfattelse af undervisning. Bill Gates har selv en High School eksamen, men blev aldrig færdig med Collage. The Bill & Melinda Gates Foundation har uddannelse som en af deres vigtigste fokus områder.

  "Just giving people devices ... has a really horrible track record."

  A Conversation With Bill Gates - Technology - The Chronicle of Higher Education
  http://chronicle.com/article/A-Conversation-With-Bill-Gates/132591/


  Kommentar:
  Som mange skoler allerede har erfaret skaber det ikke nødvendigvis værdi at give alle elever en Ipad, tablet eller PC, men kræver vi ændrer vores opfattelse af læring og undervisning. Julich Wiberg.

 • Microsoft tilbyder nu Office 365 for Education gratis til skoler

  I forbindelse med 1-års fødselsdagen, stiller Microsoft fremover Office 365 frit til rådighed for alle danske uddannelsesinstitutioner, fra folkeskolen til universiteterne.

  Office 365 bliver fra den 27. juni frit tilgængeligt for lærere såvel som elever på landets uddannelsesinstitutioner. Med Office 365 får skolerne en samarbejdsplatform, hvor elever kan få adgang til chat, video, mapper og opgaver – uanset hvor de er, blot de har netforbindelse.

  Microsoft har et stort engagement på skoleområdet og undervisning i det hele taget. Vi er derfor glade for nu at kunne stille Microsoft Office 365 frit tilgængeligt for denne sektor. Elever på skoler og universiteter udgør Danmarks vigtigste råstof. Med en Office 365-løsning kan elever og lærere få en samarbejdsplatform, mens eleverne får de kompetencer, som de vil kunne bruge på deres fremtidige arbejdspladser, ” siger salgschef for undervisningssektoren Julich Wiberg.

 • Microsoft Office 365 fylder 1 år og runder 150.000 brugere

  Efter et år på markedet har Office 365 vist sig at være et af Microsofts bedst sælgende produkter nogensinde. Især danske virskomheder har taget godt imod Office 365. Således benytter 3.000 danske virksomheder og 150.000 brugere i dag Office 365, og vi får 150 nye brugere på Office 365 hver dag. Med Office 365 har virksomheder af alle størrelser adgang til en lang række kendte værktøjer – nemlig Office, Sharepoint, Exchange og Lync i skyen på tværs af pc’er, tablets og smartphones.

 • Microsoft Surface – ny Tablet

  Der har været en del henvendelser om Microsoft Surface efter sidste uges præsentation. Et imponerende værktøj efter min mening. På nedenstående link bliver Surface præsenteret. Efter 10 minutter med Microsofts Steve Ballmer vises Surface og en række af dens funktioner. Surface indeholder både HDMI og USB muligheder. Teknologi  som i dag efterspørges på tablets for at kunne tilslutte eksternt udstyr.

  Surface giver elever gode muligheder fra en tablet kombineret med PC’ens funktioner.
  God fornøjelse.

 • Danmark i hård international konkurrence på pc-kompetencer blandt unge

  Mens fodboldlandsholdet er færdigt ved EM, skal 17 årige Jacob Bundgaard fra Vanløse repræsentere de danske farver ved verdensmesterskaberne i tekstbehandling og regneark. For første gang nogensinde blev danmarksmesteren i Office søndag aften kåret ved et finalestævne på Niels Brock i København. Den nykårede danmarksmester kvalificerede sig med sejren til VM, hvor han skal prøve kræfter mod unge fra 73 lande verden over. Han er tydeligvis tilfreds med, at de kompetencer han dagligt bruger som gymnasieelev på Akademiet for Talentfulde unge nu sender ham til tops i konkurrencen om at blive blandt verdens bedste...

 • Læring døgnet rundt

  Af Julich Wiberg, salgschef

  Lanceringen af Office 365 til undervisningsverden i Danmark er på vej. Et nyt produkt, som giver adgang til de vigtigste ressourcer i undervisningen døgnet rundt fra alle devices. Catholic International Education Office har allerede købt Office 365 for Education til 4,5 millioner elever fordelt på 210.000 skoler. Herhjemme er jeg spændt på, hvordan uddannelsessektoren tager imod kommunikations- og samarbejdsplatformen. Med 24/7-adgang til kontorprogrammer, mails, kalender, kontaktpersoner, online-møder og projektstyring understøtter Office 365 de innovative undervisningsformer, som ser dagens lys landet over. Undervisningsformer med udgangspunkt i, at elever og studerende er læringsparate forskellige tidspunkter døgnet rundt. Undervisningsformer der betyder, at undervisere planlægger og udfører undervisning hvor som helst og når som helst.

  Med disse udsigter til en sommer, der ender helt oppe i skyen, vil jeg takke jer for året der gik. Gennem vores skolenetværk og øvrige fælles aktiviteter kommer vi tættere på hinanden som pædagogiske partnere og jeg glæder mig over samarbejdet. Dette skoleår bød blandt meget andet på Læringscafé, Netværksskolen og Digitale patruljer. Hvad mon det næste bliver? God sommer!

 • Office 365 for education kan nu bestilles

  For et par måneder siden annoncerede Microsoft den nye prissætning af Office 365 for Education, der betød at A2 planen blev gjort gratis for både ansatte og studerende. A2 planen er den der indeholder Exchange, SharePoint, Office WebApps og Lync. Selv om A2 planen er blevet gratis, skal der foretages en bestilling da det er forudsætningen for, at Microsoft f.eks. opretter en mailbox til jer, og bestillingen skal derfor ske i forhold til det og der skal ske i forhold til det antal brugere i skal have. Og du kan finde mange flere detaljer her.

  For kunder, der køber ind på en EES aftale, er det blevet muligt at bestille Office 365 pr. 1. juni via deres LAR.

 • Microsoft er associeret partner med InGenious projektet

  Microsoft er associeret partner med InGenious projektet. Her er en mulighed for at komme i kontakt med andre lærere I Europa.

  Uddrag fra PR materialet....

 • Windows Server 2012 og support for heterogen lagring

  Af Bjarne Dollerup, Microsoft.

  Uanset om vi taler om skabsplads i huset eller data center kapacitet, kan man aldrig have for megen lagerplads! Tidligere har jeg skrevet om data lagring i forbindelse med oppetid og Hyper-V på Technet bloggen, denne gang fokuserer jeg primært på de forbedringer og nyskabelser vi har gjort på data lagring.

  I Windows Server 2012 har vi blandt meget andet kigget på vores support for "blandede" miljøer, idet en del af vores kunder har en blanding af (blandt andet) Windows og Unix/Linux "maskiner".

 • Windows 8 Release Preview

  Så kan der downloades.....Windows på en helt ny måde, bygget videre fra den solide kerne af hastighed og pålidelighed i Windows 7. Det er en helt ny berøringsbaseret...