Microsoft Uddannelse

Vi arbejder for at tilbyde attraktive produkter, løsninger og programmer, der kan styrke anvendelsen af it i undervisningen. Teknologien åbner spændende muligheder, som kan hjælpe i det daglige arbejde og styrke samarbejdet mellem undervisere og elever.

November, 2011

Posts
 • Uddannelsesforum: Når pædagogik og teknologi går hånd i hånd

  Vores mission i Microsofts EDU-team består i at udnytte de teknologiske muligheder til at skabe bedre undervisning for alle uafhængig af sted, tid og typer af devices. Derfor kan du på Uddannelsesforum møde os to steder:

  1) I Læringscaféen, hvor vinklen er pædagogisk

  2) På stand 42, hvor vinklen er teknologisk

  Aktivér eleverne - Læringscaféen

 • Aktivér eleverne med touch og tablets – nye teknologier i pædagogisk praksis

  Af David Garde-Tschertok, pædagogisk uddannelseschef UFO: Læringscafeen. Tablets, touch og tavler er omdrejningspunktet for dette års workshopprogram. Formen varierer mellem oplæg, vejledning og videndeling. I år har vi arbejdet sammen med Solutors og Uddanneselsforum, for at kunne tilbyde et gratis konferencespor i forbindelse med udstillingen. Det er jeg stolt over hermed at kunne præsentere.

 • Sådan aktiverer vi eleverne med it !

  Sådan aktiverer vi eleverne med it !  Tablets og tavler. Sociale tjenester, kommunikation og præsentationer. Multimodalitet og mediers ligeværd. Det hele var i spil på Uddannelsesforum 2011. Med dette indlæg vil jeg gerne sige ”tak for festen”. Tak til alle de besøgende og tak til alle vore partnere...