Microsoft Uddannelse

Vi arbejder for at tilbyde attraktive produkter, løsninger og programmer, der kan styrke anvendelsen af it i undervisningen. Teknologien åbner spændende muligheder, som kan hjælpe i det daglige arbejde og styrke samarbejdet mellem undervisere og elever.

September, 2011

Posts
 • Hjælp kollegerne i gang med Lync

  Når man teknisk har implementeret Lync, består den klassiske udfordring som med andre nye teknologier i at få slutbrugerne aktiveret. Når kendskabet til Lyncs muligheder er udbredt i organisationen, skal brugerne undervises i anvendelsen. Til den sidste opgave tilbyder vi Lync Adoption and Training Kit, som indeholder ressourcerne til at lave et intranet. Materialet introducerer blandt andet gennem en lang række videoer slutbrugerne til Lync – og egner sig dermed også til at udbrede kendskabet til mulighederne.

 • Teknisk træning på højt niveau i lækre omgivelser

  Årets Campus Days bliver endnu bedre end tidligere. Vi har lyttet til deltagerevalueringerne og tilrettelagt tre dage med hands-on labs, teknisk produktgennemgang og demoer. De fysiske rammer bliver CinemaxX på Fisketorvet i København, hvilket betyder masser af plads, store synlige skærme, bløde sæder, upåklagelig lyd og gratis parkering.

 • Tips til det ny og mere brugervenlige Skydrive

  Brugerinterfacet på SkyDrive er blevet væsentligt forbedret. Nu ligner det den klassiske stifinder, som alle kender så godt fra Windows. Samtidig er det blevet nemmere at finde de vigtigste funktioner, som at hente filer, redigere dokumenter og tilladelser samt arbejde med fotos. Den bedste, uafhængige beskrivelse af mulighederne i SkyDrive, får du muligvis i denne anmeldelse fra Computer World. En brugbar videopræsentation af SkyDrive finder du på blandt andet på YouTube. Men her følger kort fakta og et par tips fra undertegnede.

 • Leder: Når der er Windows på tabletten

  Det næste store dyr i den it-pædagogiske åbenbaring bliver tabletten. Pc’en, den interaktive tavle og mobiltelefonen har efterhånden været i spil så længe, at vi kender potentialer og begrænsninger. Men hvad med tablets eller tavlecomputere, som de også kaldes? Altså pc’ens svar på iPad’en. Svaret er uvist, men her kommer mine overvejelser. Naturligvis stærkt farvet af mit MS-rygmærke.

 • Hvorfor netop tablet-pc'er?

  Der er fokus på tablets i undervisningen (læs fx artikel på folkeskolen.dk) og det er rimeligt at stille spørgsmålet: Hvad gør Microsoft på det område? Det korte svar lyder, at vi er på vej med Windows 8, som er specielt designet til touch-brugerflader uden at give køb på alle de kendte kvaliteter ved Windows som platform – ikke mindst i undervisningen. Men i denne artikel reflekterer jeg over nogle af de spørgsmål, der umiddelbart rejser sig for skoler, som overvejer at gå tablet-vejen.