Microsoft Uddannelse

Vi arbejder for at tilbyde attraktive produkter, løsninger og programmer, der kan styrke anvendelsen af it i undervisningen. Teknologien åbner spændende muligheder, som kan hjælpe i det daglige arbejde og styrke samarbejdet mellem undervisere og elever.

June, 2011

Posts
 • Hvor ruller it-millionerne til folkeskolen hen?

  En halv milliard kroner skal de kommende tre år rulle ud til it-investeringer i folkeskolen. I begyndelsen af måneden blev det i økonomiaftalen mellem regeringen og KL klart, hvordan midlerne skal udmøntes. Lad det være sagt med det samme: grundtankerne bag udmøntningen er ikke i tråd med det syn på it-anvendelse i undervisningen, som vi normalt hylder.

 • Notebookbaserede hjælpemidler får de ordblinde ud af specialklassen

  Med en ganske almindelig netbook under armen er ordblinde elever i Rødovre Kommune gennem et forskningsbaseret samarbejde med DPU blevet inkluderet i den normale undervisning. Hvor eleverne tidligere var handicappede af fx ikke at kunne læse matematikopgaverne, bliver de nu hjulpet, så de kan deltage i undervisningen på deres egentlige faglige niveau.

 • Gratis programmer og applikationer til næste skoleårs image

  Porteføljen af gratisprogrammer og applikationer fra Microsoft kan efterhånden være svær at holde styr på. I EDU-teamet har vi derfor opdateret siden med tilbud, som er relevante i undervisningen. Brug listen til inspiration, når I tilrettelægger næste skoleårs image.

 • Opdag de nye funktioner i Internet Explorer 9

  De seneste fem år er der for alvor kommet konkurrence på browsermarkedet. Det mærkes på de nye funktioner i Internet Explorer 9. Er du sikker på, at du kender dem alle?

 • Få hele verden ind i klasseværelset med Skype

  Det er efterhånden en gammel nyhed, at Microsoft har investeret ikke mindre end 44 mia. kr. i at købe Skype. Det giver os, der arbejder med kommunikationsteknologier og undervisning, en opgave med at finde ud af, hvordan Skype-teknologierne kan bruges i undervisningen. Skype in the Classroom er et godt sted at begynde.

 • Skriv kemirapporten i Microsoft Word

  Chemistry Add-inn for Word er et spændende tilføjelsesprogram udviklet af Microsoft Research. Tilføjelsesprogrammet gør det nemt at skrive kemirapporter færdige uden af forlade Word. 

 • Få Windows 7 på skolens gamle maskiner med Microsoft Windows Thin PC

  Har jeres skole planer om at anvende VDI eller RDS og ønsker I at standardisere på Windows 7 som klient, også på jeres gamle pc’er? Pr. 1. juli kan I med Microsoft Windows Thin PC (WinTPC ) få en slank version af Windows 7 til at køre på ældre hardware, selvom minimumskravene til hardwaren ikke opfyldes på de 4-5 år gamle pc’er.