bb250589_8beta(en-us,MSDN_10) 

Windows Server "8" indeholder blandt andet en helt ny version af Hyper-V, opdatering af NFS server (til v4.1), en række ændringer omkring datalagring, blandt andet data de-duplikation, en ny lagringmetodik kaldes "Storage Spaces", endnu mere minimalistisk "Server Core" og meget mere. Du kan læse meget mere i de kommende måneder på min blog og på Windows-bloggen hos PC World.

Nu kan du kan hente en testversion Windows Server "8", både som "rigtig" installation og som VHD.

Træning

Der bliver masser af Windows Server "8" træning på Microsoft Tech.Ed Europe 2012 som i år foregår i Amsterdam fra 26 - 29. juni 2012.

Og der er der åbnet for tilmelding til årets største tekniske konference. Hvis du er hurtig og tilmelder dig inden 31. marts 2012 er der ?300 at spare, du kan læse meget mere og tilmeld dig her.

Online træning

Windows Server "8" er et omfattende produkt med mange nye funktioner. På vores virtuelle kursussted, Microsoft Virtual Academy, kan du få en introduktion til en række af de nye funktioner, kurset hedder " Windows Server "8" First Look".

Online ressourcer

Windows Server gruppen har skrevet en hvidbog, Windows Server "8" Beta Product Overview, som giver en god introduktion til en lang række af de nye funktioner. Sidst, men ikke mindst kan du besøge Windows Server gruppens Windows Server "8" beta-siden.