MMS-Cover1

It has been a few weeks since the official Microsoft Management Summit 2013 had place in Las Vegas. So it’s time to provide the Belgian System Center Community a nice off-line event to share in-depth System center knowledge/presentations.

During this event we will be joined by Wally Mead, Senior Program Manager for System Center Configuration Manager (aka The Godfather of ConfigMgr).  He’s been in the Configuration Manager product group for the past 20 years, working on all versions of the SMS/Configuration Manager product.

Wally will provide you with 2 in depth sessions. The other sessions will be presented by the Belgian Enterprise Client Management and Cloud & Datacenter MVP’s and other SCUG members with in depth technical knowledge with surrounding System Center technologies.

We are currently in the process looking for a "cloud & datacenter" Program Manager that will be Wally Mead’s Counterpart for the datacenter track.

Don’t miss out on this opportunity to socialize with fellow System Center administrators and consultants to exchange knowledge, meet with one of the most popular Microsoft speakers of all time and have a nice lunch with 2 Belgian ConfigMgr and 5 Cloud and Datacenter MVP’s.

We hope you will join us for an event designed to stimulate new thinking and forge lasting relationships among a remarkable group of IT professionals.

Note: This event will not be recorded so make sure you attend in person to learn about all the new features in System Center!

We will have a lottery where we will give away a TechED Europe 2013 ticket !

Reserve your ticket for Best of MMS 2013 here on Eventbrite:

eb_press_big

Below you will find the prelimanary agenda ( subject to change ) :

Timeslot

DataCenter Track

Client Track

08.00 – 09.00

(60 Minutes)

Welcome and  registration

09.00 – 09.15

Keynote

09.15  – 10.15 
    
(60 Minutes)

Availability Strategies for a Resilient Private Cloud (Didier van Hoye – MVP)

Wally Mead (To be updated)

10.15  – 11.15 
    
(60 Minutes)

Monitoring Azure with SCOM 2012 and  use GSM to monitor your websites globally.

(Dieter Wijckmans)

Mobile Device Managment with ConfigMgr\Intune: a complete overview

(Nico Sienaert)

11.15 – 11.30

(15 minutes)

Break

11.30 – 12.30

(60 Minutes)

Service Manager - (To be updated) – (Kurt van hoecke – MVP)

Configuration Manager 2012: Data Collection (Kim Oppalfens)

12.30 – 13.30

(60 minutes)

Lunch Break

13.30 – 14.30

(60 minutes)

Business Continuity with System Center (Mike Resseler – MVP)

Wally Mead (To be updated)

14.30 – 15.30

(60 minutes)

What’s New in System Center 2012 SP1 Virtual Machine Manager (Kurt Roggen – MVP)

ConfigMgr 2012 High Availability and   Disaster Recovery (Tim De Keukelaere)

15.30 – 15.45

(15 minutes)

Break

15.45 – 16.45

(60 minutes)

System Center 2012 SP1 Simplifications and Upgrades

(Valerie Siroux)

"Notes from the Field" of Configuration   Manager 2012 Sp1 Implementation and Upgrades

(Kenny Buntinx – MVP)

16.45 – 17.45

(60 minutes)

Jeopardy quiz (To be confirmed)

17.45 -   19.15

Networking Drink